ندای لرستان

آخرين مطالب

آغاز لابی‌ها برای حذف مقالات

آغاز لابی‌ها برای حذف
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - آرمان ملی /متن پیش رو در آرمان ملی منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
احسان کرمانشاهی| دعواهای سیاسی در سپهر سیاست ایران دیگر دعوای چپ و راست، اقتدارگرا و خط امامی، اصلاح‌طلب و اصولگرا نیست. دعواهای موجود، دعوا بین طیف‌های یک جناح و مخالفان قالیباف برای جلوگیری از جلوس وی بر ریاست مجلس است.
 به طوری که هر از گاهی خبری می‌رسد که مخالفان رئیس مجلس کنونی دورهم جمع شده و جلسات مکرری با یکدیگر برگزار می‌کنند تا بتوانند آرای سرگردان و حتی مستقلین را به سمت و سوی خود کشانده و کاندیداهای خود را در مصاف با قالیباف برای تصدی کرسی ریاست مجلس بنشانند. سال‌ها قبل بود که دغدغه‌مندان عرصه سیاست در ایران اعلام کردند که خط امامی‌ها را، اصلاح‌طلبان را و حتی اعتدالگرایان را حذف نکنید که اگر به این سمت حرکت نمایید میخ چند پاره شدن را بر پیکره اصولگرایی خواهید زد. اما گوشی نبود که نصایح دغدغه‌مندان را بشنود و هر کاری که خواستند با زمین بازی سیاست در ایران کردند و در نهایت همان شد که در موردش هشدار داده شد. به طوری که امروز مجلسی که نتیجه مشارکت کم مردم در انتخابات است و افرادی بودند که در نتیجه غیر رقابتی تنها با چند هزار رای راهی مجلس شده‌اند به رغم اینکه همگی از یک ریشه فکری برخوردارند و بر اصولگرا بودن خود و تفکر انقلابی خودشان تاکید دارند اما به خاطر اینکه سهم بیشتری از کیک قدرت در مجلس داشته باشند عملا رودر رو هم قرار گرفته‌اند و برای حذف شناخته شده‌ترین چهره اصولگرا در مجلس آینده یعنی محمد باقر قالیباف دست به لابی‌گری می‌زنند.
هواداران قالیباف در تلاش
 در برابر این طیف که قالیباف را برای ریاست بر مجلس آینده نمی‌خواهند، نمایندگانی که خواستار ریاست رئیس مجلس کنونی بر پارلمان هستند نیز در حال لابی‌های مختلف با نمایندگانی هستند که طیف فکری‌شان مشخص نیست لذا در تلاشند که این دسته از نمایندگان را به خود نزدیک کرده و به هر طریق آنها را برای رای دادن به قالیباف در ریاست مجلس شورای اسلامی و حتی ریاست بر فراکسیونی راضی کنند. از آنجا که طیف مقابل قالیباف نیز به شدت در حال لابی است تا گزینه‌ای را که می‌خواهد بر ریاست مجلس بنشاند، طیف نزدیک به قالیباف نیز اخیرا به تکاپو افتاده تا بتوانند برای وی رای جمع کنند. البته لابی‌گری برای قالیباف با سوابقی که دارد بسیار ساده‌تر از لابی برای هر شخص دیگری برای ریاست بر یک فراکسیون و یا ریاست بر مجلس است اما گویا شرایط برای قالیباف در مجلس آینده نیز چندان خوب نیست چرا که بر اساس گفته برخی نمایندگان هواداران وی دست به اقداماتی زده‌اند که شاید تیر خلاصی بر موجودیت سیاسی وی در مجلس آینده باشد.
وعده برای ریاست قالیباف بر مجلس
 اخیر یکی از رسانه‌ها خبری را به نقل از یک نماینده مجلس اعلام کرده که نشان از لابی سنگین حامیان قالیباف برای جایگاه وی در مجلس دوازدهم می‌دهد. خبرآنلاین نوشت: اخیرا کامران غضنفری که با لیست صبح امید (رائفی‌پور) جزو منتخبان تهران برای ورود به مجلس دوازدهم است در یادداشتی که منتشر کرده، مدعی دادن وعده‌هایی از جنس وام و خودرو و عضویت در کمیسیون مورد علاقه در عوض رأی دادن به ریاست قالیباف شده است. او در این یادداشت مدعی شده؛ «یکی از اطرافیان جناب قالیباف، تلفنی از اینجانب برای دیداری در مجلس دعوت کرد. موضوع را که سوال کردم، گفتند که حضوری با هم صحبت خواهیم کرد. در زمان وعده شده به طبقه دهم ساختمان شیخ فضل‌ا... نوری رفتم. در آنجا به غیر از خود میزبان، دو نفر دیگر از نمایندگان منتخب شهرستان‌ها هم حضور داشتند. پس از احوالپرسی و بیان مقدماتی، متوجه شدم که موضوع اصلی، جلب نظر نمایندگان جدید برای ریاست آقای قالیباف است. از بنده در مورد کمیسیونی که مایل به عضویت در آن هستم سوال کردند و هنگامی که گفتم کمیسیون مربوطه ظاهراً متقاضی زیاد دارد و احتمالاً نوبت به بنده نخواهد رسید، گفتند این چه حرفی است؟ چه کسی از شما شایسته‌تر! یعنی که جای شما در این کمیسیون محفوظ است و دغدغه رفتن به آن کمیسیون را نداشته باشید و ما خودمان آن را حل خواهیم کرد!»
او سپس مدعی شده که بحث اعطای وام‌های چند صد میلیونی و خودرو نیز مطرح شد، و تاکید کرده؛ «برداشت بنده از جلسه مذکور آن بود که با دادن وعده قرار گرفتن در کمیسیون مورد نظر، دادن وعده خودرو، وام و… قرار است نظر نمایندگان منتخب را نسبت به ریاست جناب قالیباف، جلب کنند. البته از یک ماه قبل نیز بنده از دوستان متعددی اخبار مشابهی را دریافت کرده بودم که با منتخبین شهرستان‌ها تماس گرفته می‌شود و آنها را به مجلس دعوت می‌کنند و با دادن وعده‌های مشابه، از آنان خواسته می‌شود که به ریاست ایشان رای بدهند.»
تکذیب ادعای نماینده طرف رائفی‌پور
حبیب‌زاده، منتخب مردم مرند در مجلس روایت کامران غضنفری از دیدار با یکی از مدیران مجلس را ناصحیح دانست و به تسنیم گفت: من در آن جلسه مورد اشاره دکتر غضنفری بوده‌ام، به هیچ وجه بحثی درباره قول و وعده برای رأی دادن به ریاست مجلس نبوده و خلاف‌گویی است. آنچه بوده توضیحات اینجانب درباره اعتقادم به مدیریت آقای قالیباف بوده که آقای غضنفری در این میان از آن مقام محترم اجرایی درخواست کرد که درباره عدم تصویب طرح صیانت و فضای مجازی از رئیس محترم مجلس سوال کند، من یک سرباز حضرت آقا و فردی بدون وابستگی به هیچ جریانی هستم و آقای غضنفری را هم فردی دلسوز دیدم اما روایت ایشان صحیح نیست. این نماینده تصریح کرد: «در آن جلسه آن مسئول مربوطه از آقای غضنفری مدارکش را گرفت و کارهای کارت تردد ایشان به مجلس را برایش انجام داد و خیلی هم احترامش کرد و حرف‌های وعده مالی و کمیسیون غیرواقعی هست، در آستانه آغاز کار مجلس دوازدهم بدون حاشیه‌ها باید دنبال خدمت بی‌منت به مردم و فداکاری برای انقلاب و مردم باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/949456/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله ابتکار/ اصولگرایان و مارهای در آستین ؟!

مسیر ممیزی و تفاهم در انتشار خاطرات هاشمی

روایت «وزیر سابق» از ضربه ترامپ به دولت روحانی

ضوابط خرید لاستیک از سامانه تخصیص تایر اعلام شد

تسنیم مدعی شد: رشد 3 برابری اجاره مسکن در دهه 90

راهنمای خرید بالابر ساختمانی

دستور فرزین برای پیگیری فوری انتشار غیرقانونی اطلاعات مالی موسسه وابسته به رائفی‌پور

هادی هاشمی و رضا سپهوند نمایندگان شهرستان خرم آباد در مجلس شورای اسلامی

3 شهرک گلخانه‌ای در لرستان ساخته می‌شود

سنگ‌ پرانی مرگبار مافیای مواد مخدر در جنوب تهران

ماجرای جالب سرهنگ قلابی که در صف نانوایی لو رفت!

تعداد آرای نمایندگان تهران در دور دوم اعلام شد

سازمان امنیت کانادا: عملیات خارجی ایران تهاجمی‌تر و گسترده‌تر شده است

دکترین هسته‌ای تغییر می‌کند؟

سرمقاله جمهوری اسلامی/ چرا الگوی حکمرانی نیستیم؟

خلاف‌گویی‌های اقتصادی عضو ستاد انتخاباتی روحانی

اظهارات مهم یک نماینده درباره قیمت بنزین؛ تصمیم مجلس درباره یک طرح بنزینی مشخص شد

سامانه خودنویس امروز از دسترس خارج می‌شود

خوان‌گسترده یارانه حمایتی

دیگه لباسشوییت نمیلرزه ... فقط با 139 تومن

گزارش موبایلی خبرنگار از حضور مردم در انتخابات

6 سارق حرفه‌ای در بروجرد دستگیر شدند

مردم این 5 استان، امروز منتظر بارش باران باشند

دستگیری 6 سارق حرفه‌ای در بروجرد

نیشن: عملیات موفق ایران، اسرائیل را عمیقا پشیمان کرد

جزئیات مالیات بر عایدی سرمایه خودرو

آخرین وضعیت بازار رمزارزها؛ بیت‌کوین و اتریوم سقوط کردند

ممنوعیت عرضه‌های اولیه برداشته شد

اولین ژاپنی‌های بازار خودرو در ایران

نمایندگان مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس انتخاب شدند

کشت کلزا در شهرستان سلسله - لرستان

جلوه‌هایی از حضور حماسی لرستانی‌ها در انتخابات

هوش مصنوعی سلول‌های قاتل سرطان را شناسایی می‌کند

انفجار شدید یک ساختمان مسکونی در این نقطه از تهران

مناسبت روز/ شنبه، 22 اردیبهشت‌ماه

سرمقاله ابتکار/ اصولگرایان ومارهای درآستین ؟!

سرمقاله اطلاعات/ پشت پرده دور جدید مقابله با «یهود ستیزی»

کرمانشاه بر قله بیکاری ایران؛ وضعیت خاص بازار کار در چهار استان

جریمه 250 همتی مالیاتی بانک‌هایی که وام مسکن ندادند

کشف جسد جوان غرق شده در رودخانه کرج

خبر مهم درباره نرخ کرایه تاکسی در تهران

شریعتی: روزانه 15 میلیون لیتر سوخت قاچاق می‌شود

اعلام نتایج دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی

سرمقاله خراسان/ چرایی فاصله اقتصاد از اعتماد!

سرمقاله کیهان/ اگر غفلت کنید بعد از اسرائیل، نوبت شماست!

سرمقاله وطن امروز/ تله مرگبار رفح

سرمقاله فرهیختگان/ پیشروی تاریخ از آوارهای غزه تا هاروارد

سرمقاله شرق/ ژئوپولیتیسین‌ها

سرمقاله اعتماد/ در نومیدی بسی امید است

سرمقاله ایران/ 3 پیشنهاد برای رونق سینمای مستند در 1403