ندای لرستان

آخرين مطالب

مغز کوچک قلب؛ دلایل علمی بر تایید خوش قلبی، تصمیم گیری با قلب و... علمي

مغز کوچک قلب؛ دلایل علمی بر تایید خوش قلبی، تصمیم گیری با قلب و...
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - این مطالعه از طریق انتشارات دانشگاه آکسفورد به چاپ رسید. کار وی نشان داد که قلب دارای یک سیستم عصبی درونی پیچیده است. این پیچیدگی به اندازه ای است که به تنهایی و به عنوان یک "مغز کوچک" واجد شرایط عملکرد مستقل باشد.

قلب از نظر آناتومیکی به دو نیمه راست و چپ تقسیم می شود و هر نیمه نیز خود شامل دو حفره است؛ حفره فوقانی دهلیز و حفره تحتانی بطن نام دارد. بنابراین قلب از چهار حفره تشکیل شده است:
- دهلیز راست
- دهلیز چپ
- بطن راست
- بطن چپ
یک مدار کم فشار از قلب (دهلیز راست و بطن راست) آغاز شده و در مسیر عبور از ریه ها و برگشت به قلب (دهلیز چپ) گردش خون ریوی را شکل می دهد. این در حالی است که عبور خون از دهلیز چپ، دریچه دو لختی، بطن چپ، آئورت، بافت ‌های بدن و برگشت به دهلیز راست، گردش خون سیستمیک را شامل می‌ شود. بیشترین فشار خون در بطن چپ، آئورت و شاخه های شریانی آن است. فشار در مویرگ‌ ها (رگهایی با قطر کم) کاهش می‌ یابد و در سیاهرگها نیز که خون را به دهلیز راست باز می‌ گردانند، افت بیشتری را تجربه می کند.
لازم به ذکر است که همه این فعالیت ها توسط سیستم عصبی نیز کنترل می شود. قلب به شدت تحت تاثیر سیستم عصبی خودمختار است که توسط مغز و نخاع تنظیم می شود. در واقع همه چیز از گره سینوسی گرفته تا انقباض عضله قلب توسط ANS (سیستم عصبی خودمختار) کنترل می شود.

ندای لرستان


قلب و یک سیستم عصبی منحصر به فرد
با استناد به زنجیره ای از مقالات که از طریق وب سایت مرکز ملی اطلاعات زیست فناوری آمریکا قابل دسترسی هستند، قلب علاوه بر کنترل شدن توسط ANS، سیستم عصبی منحصر به فرد خود را نیز در اختیار دارد.
مدتهاست مشخص شده که هرگونه فراز و نشیب در احساسات ما با تغییرات قابل پیش بینی در ضربان قلب، فشار خون، تنفس و هضم همراه است. بنابراین، هنگامی که احساس برانگیختگی می کنیم، بخش سمپاتیک سیستم عصبی خودمختار به ما برای ورود به وضعیت جنگ یا گریز انرژی می بخشد.
در مقابل در بازه های زمانی آرامش، بخش پاراسمپاتیک فعالیت خود را آغاز می کند. در این دیدگاه، فرض بر این بود که سیستم عصبی خودمختار و پاسخ های فیزیولوژیکی در هماهنگی کامل با پاسخ مغز به یک محرک مشخص حرکت می کنند.
با این حال، پس از چندین سال تحقیق و جست و جوی دقیق مشخص شد که قلب به روش هایی با مغز ارتباط برقرار می کند که به طور قابل توجهی بر نحوه درک و واکنش ما نسبت به جهان تاثیر می گذارند. به بیان دیگر به نظر می رسد که قلب منطق خاص خود را دارد و این منطق نیز اغلب از مسیر سیستم عصبی خودمختار منحرف می شود.
علاوه بر این بر اساس مقاله ای که از طریق مجله آمریکن سایکولوژیست در دسترس علاقه مندان قرار گرفته است، قلب پیام‌ های معناداری را به مغز ارسال می کند که نه تنها فهمیده می شوند، بلکه از آنها اطاعت نیز خواهد شد!
نوروفیزیولوژیست‌ ها همچنین یک مسیر عصبی و در عین حال مکانیسمی متمایز را کشف کردند که به موجب آن ورودی از قلب به مغز می‌ تواند فعالیت الکتریکی مغز را مهار یا تسهیل کند. این مطالعه مربوط به سال 2002 است و امکان دسترسی به آن از طریق شبکه اجتماعی علمی ریسرچ گیت وجود دارد.
پس از تحقیقات گسترده، آرمور (1994) مفهوم "مغز قلب" عملکردی را معرفی کرد. گفتنی است که این مطالعه از طریق انتشارات دانشگاه آکسفورد به چاپ رسید. کار وی نشان داد که قلب دارای یک سیستم عصبی درونی پیچیده است. این پیچیدگی به اندازه ای است که به تنهایی و به عنوان یک "مغز کوچک" واجد شرایط عملکرد مستقل باشد.
مغز قلب شامل شبکه‌ ای پیچیده از انواع مختلفی از نورون‌ ها، انتقال‌ دهنده‌ های عصبی، پروتئین‌ ها و سلول‌ های پشتیبان شبیه به سلول‌ های موجود در مغز است. این مدار پیچیده قلب را قادر می سازد تا مستقل از مغز داخل جمجمه عمل کند، یاد بگیرد، به خاطر بسپارد و حتی احساس کند. سیستم عصبی قلب حاوی حدود 40000 نورون است که نوریت های حسی نامیده می شوند.
اطلاعات از قلب، از جمله احساسات از طریق چندین آوران به مغز ارسال می شوند. این مسیرهای عصبی آوران در ناحیه بصل النخاع وارد مغز می شوند و به مراکز بالاتر می رسند، جایی که ممکن است بر ادراک، تصمیم گیری و سایر فرآیندهای شناختی تاثیر بگذارند.

ندای لرستان


بنابراین، مشخص شد که قلب سیستم عصبی ذاتی خود را دارد که مستقل از مغز یا سیستم عصبی، اطلاعات را پردازش می کند. در حقیقت این همان مکانیسمی است که به قلب پیوند شده اجازه عملکرد صحیح می دهد. به طور معمول، قلب از طریق رشته های عصبی که از دل عصب واگ و ستون فقرات عبور می کنند، با مغز ارتباط برقرار می کند.
در پیوند قلب، این اتصالات عصبی برای مدتی طولانی برقرار نمی شوند. در این میان، قلب پیوندی تنها از طریق ظرفیت سیستم عصبی ذاتی و دست نخورده خود، در بدن میزبان جدید عمل خواهد کرد.
کشف "مغز کوچک" در قلب پیامدهای مهمی برای فرآیند پیوند قلب داشته است. زمانی که قلب پیوند زده می شود، تنها اندام فیزیکی نیست که منتقل خواهد شد. "مغز کوچک" نیز همراه با فیزیک قلب جا به جا می شود. این موضوع بدین معناست که قلب پیوندی هنوز دارای شبکه عصبی مخصوص به خود است که می تواند بر ضربان و ریتم قلب تاثیر بگذارد.
در حالی که روش های جراحی پیوند قلب بسیار پیشرفته هستند، بدن گیرنده ممکن است در ابتدا برای ادغام "مغز کوچک" جدید با شبکه عصبی موجود خود دچار چالش های بسیاری شود. این چالش ها می توانند منجر به آریتمی و عوارض دیگر در دوره اولیه پس از پیوند شوند. از این رو محققان و پزشکان متخصص در حال کار روی استراتژی هایی نوین به منظور بهینه سازی این فرآیند ادغام و همچنین بهبود سریعتر دریافت کنندگان پیوند قلب هستند.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/945779/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کانورسیشن: چرا مسقط برای ایران و آمریکا مهم است؟

حمایت 5140 معلم لرستانی از ایتام

آماده باش هلال احمر برای بارندگی شدید و سیل و در 24 استان تا آخر هفته

انهدام 3 باند سرقت احشام در لرستان

زنان سرما را بیش‌تر از مردان تحمل می‌کنند

افزایش مستمری والدین شهدا / جزئیات پرداخت پاداش پایان خدمت و معوقات ایثارگران

اینفوگرافی/ 6 توصیه حیاتی به عابران پیاده که مقصر 44 درصد از تصادفات در تهران هستند

فوربس بررسی کرد: پهپاد جدید ایران؛ «هیرو» یا «لانست»؟

دست بالای طالبان؛ مناقشه آبی ایران و افغانستان وارد فاز جدیدی شد

تولید نفت اوپک آب رفت

مخالفت مجلس با افزایش 10 درصدی تعرفه تاکسی‌های اینترنتی

خبر جدید مجلس برای دارندگان دسته‌چک

پیام تبریک فرمانده سپاه لرستان به مناسبت روز معلم

دو معلم لرستانی برگزیده کشوری شدند

کیهان نوشت: هم‌میهن آمریکا و انتساب رکورد تورمی روحانی به رئیسی!

روزنامه هندی: اشتباه نتانیاهو به ایران فرصت داد بازدارندگی اسرائیل را نابود کند

خبر جدید وزیر صنعت برای بازار خودرو

انتقاد رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: افزایش نرخ سود به 30 درصد کاملا اشتباه است

معاون وزیر کار: یک ساعت اشتغال در هفته شغل محسوب می‌شود

جزئیات اجرای طبقه‌بندی مشاغل در کارگاه‌ها

چراغ قوه 8 کاره پاور بانک، چراغ قوه، شیشه شکن و ...

تصاویری از مسیر ریلی راه آهن لرستان+فیلم

مصاف خیبر خرم آباد با فجر سپاسی فردا در شیراز

ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از 50 نقطه لرستان

رایزنی با سرمایه‌گذاران برای فعالیت در لرستان

امسال همه شهر‌ها و روستا‌های لرستان از نعمت گاز برخوردار می‌شوند

فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ 14 مدرسه تخریبی است

مجهز شدن 30 درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند

تاریخ واریز سود سهام عدالت اعلام شد

سرمقاله فرهیختگان/ پوست موز زیر پای بی‌بی‌سی

سرمقاله ایران/ در ‌جبهه‌های شرقی هیچ‌چیز آرام نیست

سرمقاله شرق/ فرهنگ و زور

سرمقاله اعتماد/ استاد مطهری و لیبرالیسم فرهنگی

سرمقاله رسالت/ منهای دموکراسی به‌علاوه توحش

سرمقاله دنیای اقتصاد/ شاه‌کلید مهار تورم

سرمقاله سیاست روز/ وعده صادق و یادآوری یک تصمیم در دولت پیشین

سرمقاله آرمان ملّی/ پاسداشت مقام معلم

متقاضیان مسکن ملی بخوانند

وزارت کار: مجوز مشاغل خانگی 5 دقیقه‌ای صادر می‌شود

کم آبی در کمین لرستان/ بارش‌های پرتکرار هم حریف خشکسالی نشد

پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت روز معلم

برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!

دیدار استاندار سمنان با دو خانواده شهید در شهرستان دامغان

مدارس شاهد معلمانی پیش‌قراول در حوزه ایثار و شهادت می‌خواهند

سرمقاله خراسان/ مالیات برخی اقشار از 2 زاویه متفاوت

سرمقاله کیهان/ اسرائیل در گرداب

سرمقاله وطن امروز/ رکوردی که نتانیاهو ثبت کرد

پایانی بر مجوزهای کاغذی با هوشمندسازی دولت

نوای ساز ارکستر سمفونیک تهران در قلعه فلک‌الافلاک می‌پیچد

ویزیت 70 هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان