ندای لرستان

آخرين مطالب

برنج گوشت گاو تولید شد/ آیا این برنج عجیب را می‌خورید؟ علمي

برنج گوشت گاو تولید شد/ آیا این برنج عجیب را می‌خورید؟
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - محققان کره جنوبی اخیرا برنجی ترکیبی با سلول های گوشت گاو تولید شده در آزمایشگاه را خلق کرده اند آنان می گویند برنج گوشت گاو می تواند به منبع پایدار پروتئین تبدیل شود.

پروتئین برای یک رژیم غذایی سالم ضروری است و شما می‌توانید پروتئین خود را از گیاهان و حیوانات لوبیا، نخود، آجیل و دانه‌های غلات کامل و ماهی، مرغ و سایر دام‌ها دریافت کنید. توصیه می‌شود که بخش عمده پروتئین مورد نیاز خود را از منابع گیاهی مصرف کنید. متخصصان می‌گویند گوشت قرمز مانند گوشت گاو "باید به صورت محدودتر مصرف شود". تولید گوشت از نظر زیست محیطی ناپایدار است.
به گزارش دویچه وله، با این وجود، مصرف بیش از حد گوشت نیز می‌تواند منجر به بروز مشکلات سلامتی از جمله سرطان روده شود. اغلب این بیش‌تر به نحوه پختن گوشت مربوط می‌شود تا خود گوشت، اما هنوز هم باید در نظر داشت: به قول معروف شما همان چیزی هستید که می‌خورید. با این وجود، بسیاری از افراد از خوردن گوشت لذت می‌برند. بنابراین، ایده پیوند یک برنج به عنوان یک پروتئین گیاهی با گوشت گاو پایدار و آزمایشگاهی باید خبر خوشایندی باشد. این چیزی است که دانشمندان در کره جنوبی می‌گویند که ایجاد کرده اند و آن را "برنج گاو" می‌نامند.
برنج گوشت گاو چیست؟
محققان در سئول در کره جنوبی گوشت و سلول‌های چربی گاو‌ها را با ژلاتین ماهی پوشانده و در دانه‌های برنج قرار دادند و در آنجا کِشت صورت گرفت. پوشش ژلاتینی به مواد مغذی از مواد حیوانی یعنی ماهیچه‌های گوشت گاو و سلول‌های بنیادی چربی کمک کرد تا برنج رشد کرده و غنی شود. آن برنج به مدت ده روز در جریان یک کشت پرورش داده شد و به پروتئین و چربی سلول‌های حیوانی اجازه رشد داد. آن چه حاصل شد یک دانه صورتی و سفید بود.
آیا طعم خوبی دارد؟
طعم اولیه عمدتا طعم برنج است. با این وجود، طعم‌های پیچیده متعددی در هم تنیده شده اند. طعم پروتئینی تا حدودی مزه‌ای آجیلی دارد و پس از آن طعمی خامه‌ای و کره‌ای احساس می‌شود.

ندای لرستان


برنج گوشت گاو تا چه میزان مغذی است؟
برنج گوشت گاو آزمایشگاهی که به تازگی تولید شده حاوی 8 درصد پروتئین بیش‌تر و 7 درصد چربی بیش‌تر از برنج معمولی است. این امر باعث می‌شود آن ماده غذایی به منبعی غنی از اسید‌های آمینه ضروری تبدیل شود که پروتئین تولید می‌کند.
این ظرفیت بالقوه خود را به عنوان یک ابر غذای آینده نشان می‌دهد، اما هم چنین ایده‌هایی برای توسعه اشکال جدید محصولات غذایی هیبریدی ارائه می‌کند. با این وجود، برخی از کارشناسان مواد غذایی ارزش غذایی برنج گوشت گاو را زیر سوال برده اند.
محصول نهایی حاوی 4.8 گرم سلول گاو کشت شده بازای هر 1 کیلوگرم برنج است. بدان معنا که 0.5 درصد محصول نهایی را گوشت کشت شده و 99.5 درصد را برنج تشکیل می‌دهد. برای جایگزینی گوشت پروتئین موجود در محصول نهایی باید بیش‌تر باشد. برنج گوشت گاو تنها یکی از چندین آزمایش برای اصلاح برنج با هدف وارد کردن مواد مغذی بیش‌تر به رژیم غذایی اصلی افراد است. برای مثال، برنج طلایی به گونه‌ای مهندسی ژنتیک شده که حاوی نوعی ویتامین آ باشد که در رژیم غذایی برخی افراد در بخش‌هایی از آسیا و آفریقا وجود ندارد.
برنج گوشت گاو تا چه اندازه "سبز" یا سازگار با محیط زیست است؟
تیم کار کننده بر روی ایجاد برنج گوشت گاو اشاره کرد که کشت برنج هیبریدی توسط آنان گاز‌های گلخانه‌ای کمتری نسبت به تولید پروتئین گوشت گاو معمولی منتشر می‌کند. آنان می‌گویند 100 گرم پروتئین گوشت گاو حدود 50 کیلوگرم دی اکسید کربن آزاد می‌کند در حالی که تولید 100 گرم پروتئین از برنج هیبریدی کم‌تر از 6.27 کیلوگرم دی اکسید کربن آزاد می‌کند. در نتیجه، گوشت پرورشی به دلیل مزایای بالقوه آن برای محیط زیست، امنیت غذایی، پایداری و اخلاق حیوانی زمینه‌ای بسیار امیدوار کننده است.
آن تیم اولین افرادی نیستند که بر روی محصولات گوشتی تولید شده در آزمایشگاه کار می‌کند. اولین برگر گوشت در آزمایشگاه در سال 2013 میلادی توسط "مارک پست" دانشمند هلندی رونمایی شد. کم‌تر از یک دهه بعد صنعت گوشت آزمایشگاهی به بیش از 150 شرکت در سراسر جهان گسترش یافت. بخش عمده شرکت‌ها بر تولید جایگزین برای گوشت‌های معمولی مانند گوشت خوک، گوشت گاو و مرغ تمرکز کرده اند.

ندای لرستان


چرا خرید گوشت آزمایشگاهی دشوار است؟
گوشت تولید شده در آزمایشگاه هنوز برای تولید انبوه بسیار گران است و این بدان معناست که رساندن آن به قفسه‌های سوپرمارکت‌ها دشوار می‌باشد. یکی از چالش‌های اصلی آن است که گوشت تولید شده در ازمایشگاه برای رشد سلول‌ها به محصولات حیوانی متکی باشد. در مطالعه اخیر محققان دسته‌های اولیه سلول‌های ماهیچه‌ای و چربی خود را از گاو‌هایی که در یک کشتارگاه محلی ذبح شده بودند به دست آوردند. همه گوشت‌های آزمایشگاهی به سرم خون گاو به عنوان مکمل رشد متکی هستند.
این بهترین روشی است که ما برای رشد چنین سلولی در اختیار داریم تا بتوان با آن چیزی درست کرد. با این وجود، این روش بحث‌های زیست محیطی و مسائلی را به همراه دارد از حمله موضوع ظلم به حیوانات و گران بودن. با این وجود، تولید کنندگان نیز راه دشواری برای متقاعد کردن افراد به خوردن گوشت‌های کشت شده آزمایشگاهی دارند. نتیجه نظرسنجی‌ای انجام شده در بریتانیا توسط آژانس استاندارد‌های غذایی نشان داد که تنها یک سوم از شرکت کنندگان مایل به آزمایش گوشت آزمایشگاهی بودند. تقریبا نیمی از شرکت کنندگان گزارش دادند که هیچ چیز نمی‌تواند آنان را تشویق کند تا گوشت آزمایشگاهی را امتحان کنند، اما بیش از یک چهارم گفتند که اگر بدانند خوردن آن بی خطر است می‌توانند متقاعد شوند.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/944332/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله فرهیختگان/ پوست موز زیر پای بی‌بی‌سی

سرمقاله ایران/ در ‌جبهه‌های شرقی هیچ‌چیز آرام نیست

سرمقاله شرق/ فرهنگ و زور

سرمقاله اعتماد/ استاد مطهری و لیبرالیسم فرهنگی

سرمقاله رسالت/ منهای دموکراسی به‌علاوه توحش

سرمقاله دنیای اقتصاد/ شاه‌کلید مهار تورم

سرمقاله سیاست روز/ وعده صادق و یادآوری یک تصمیم در دولت پیشین

سرمقاله آرمان ملّی/ پاسداشت مقام معلم

متقاضیان مسکن ملی بخوانند

وزارت کار: مجوز مشاغل خانگی 5 دقیقه‌ای صادر می‌شود

کم آبی در کمین لرستان/ بارش‌های پرتکرار هم حریف خشکسالی نشد

پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت روز معلم

برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!

دیدار استاندار سمنان با دو خانواده شهید در شهرستان دامغان

مدارس شاهد معلمانی پیش‌قراول در حوزه ایثار و شهادت می‌خواهند

سرمقاله خراسان/ مالیات برخی اقشار از 2 زاویه متفاوت

سرمقاله کیهان/ اسرائیل در گرداب

سرمقاله وطن امروز/ رکوردی که نتانیاهو ثبت کرد

پایانی بر مجوزهای کاغذی با هوشمندسازی دولت

نوای ساز ارکستر سمفونیک تهران در قلعه فلک‌الافلاک می‌پیچد

ویزیت 70 هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان

تصمیم جدید درباره اخراج اتباع غیرمجاز از تهران

اقتصاد کره جنوبی بازار را پس زد

جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود

پیام نماینده ولی فقیه در لرستان به مناسبت روز معلم و کارگر

جشنواره سراسری اقوام ایران‌زمین در لرستان برگزار می‌شود

فرسایش 50 تن خاک در هکتار به صورت نقطه‌ای در لرستان

پیشرفت فیزیکی بیش از 90 درصدی 15 پایگاه امدادی در لرستان

دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود

لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات

50 تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان

نجابت و استواری وجه اشتراک همه خانواده‌های شهداست

پیکر شهید والامقام، مرتضی غلامی (دشتی نظری) بعد از 40 سال در کنار همرزمانش در گلزار شهدای گناوه به خاک سپرده می‌شود

آغاز رسمی طرح جایگزینی کیسه‌های پارچه‌ای با پلاستیکی در بروجرد

6 هزار هکتار از اراضی لرستان زیر کشت دانه‌های روغنی رفت

مناطق ییلاقی و قشلاقی مستعد لرستان شناسایی شده است

نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد

پایان رفاقت؟

جهان: یک سال به انتخابات، اصلاح طلبان در فکر ریاست جمهوری هستند

ابعاد فاجعه بار بافت فرسوده تهران

سیگنال قطر برای حماس، اسرائیل و آمریکا

2 معلم لرستانی برگزیده کشوری شدند

دستگیری سارق محتویات خودرو در خرم آباد

پاسخ روزنامه شهرداری تهران به شبهات قرارداد چین

هم‌میهن گزارش داد: توقیف‌های پولساز خودروها

عادی‌سازی ریاض و تل آویو در ایستگاه پایانی؟

پیش بینی بورس برای فردا

مصیبتی دیگر برای مستاجران؛ قیمت کارتن موز باورنکردنی شد

رزم جانانه لرها در عملیات کربلای پنج زبانزد فرماندهان است

تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی