ندای لرستان
طرح های اقتصادی لرستان به بنیاد برکت برای اجرا معرفی می شود
یکشنبه 5 خرداد 1398 - 9:30:12 AM
ایرنا
ندای لرستان- حسین سلاح ورزی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: پس از حضور اعضای هیات مدیره بنیاد برکت در استان و پیگیری درخصوص تشویق به حمایت این‌ بنیاد از سرمایه گذاری مجدد در صنایع و خدمات لرستان، بنیاد بر آمادگی خود جهت انجام این مهم تاکید دارد.

وی اظهار داشت: اتاق بازرگانی خرم آباد تلاش می کند طرح هایی که شرایط همکاری با بنیاد برکت را دارند به این نهاد معرفی کرده و در انجام مراحل مختلف پذیرش و پیگیری در کنار فعالان اقتصادی باشد.

وی ادامه داد: بنیاد برکت اولویت ها و شرایطی  جهت مشارکت و پذیرش سرمایه‌گذاری در طرح های کوچک را اعلام کرده است.

سلاح ورزی با اشاره به برخی از این شرایط گفت: سرانه سرمایه‌گذاری ایجاد شغل مستقیم کمتر از 2 میلیارد ریال، رعایت حجم سرمایه گذاری کل تا سقف 150میلیارد  ریال به نسبت 30درصد حجم کل سرمایه‌گذاری وام بانکی از جمله این اولویت ها است.

وی اضافه کرد: 70درصد باقی مانده به نسبت 51 درصد آورده یا داشته متقاضی و 49 درصد سهم بنیاد برکت تعیین شده است.

وی با اشاره به دوران مشارکت سه تا پنج ساله بنیاد برکت در این طرح ها افزود: بنا بر اعلام بنیاد برکت، طرح‌های حوزه کالاها و محصولات استراتژیک در اولویت پذیرش هستند.

هفتم اردیبهشت امسال  معاون مشارکت های اقتصادی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به همراه هیاتی با حضور در اتاق خرم آباد نسبت به بررسی همکاری این نهاد با برخی فعالان اقتصادی استان اقدام کرد.

هادی جوهری گفت: امسال ایجاد 10 هزار فرصت شغلی در استان های سیلزده از اولویت های مهم این بنیاد است و  به همین منظور در سفر به این مناطق و دیدار با کارآفرینان و فعالان اقتصادی استان ها شرایط آنان برای همکاری بنیاد و کمک به آنها بررسی می شود.
 بنیاد برکت سه مدل مختلف را برای کمک و مشارکت با فعالان اقتصادی استان ها تعریف کرده است.

 در مدل بنگاه محور حداکثر 49 درصد سهم شرکت یا کارخانه توسط بنیاد برکت سرمایه گذاری می شود و پس از گذشت سه تا پنج سال و رونق واحد هدف، این سهم به فعالان اقتصادی واگذار و بنیاد از طرح خارج می شود که در این نوع مشارکت بنیاد برکت تا یکهزار و 500 میلیارد ریال در شرکت های کوچک و متوسط مشارکت می کند.
 در مدل اجتماع محور نیز کسب و کارهای خرد و مشاغل خانگی با پرداخت تسهیلات در روستاها ایجاد می شود که سقف این تسهیلات از 280 میلیون ریال در سال گذشته به 300 تا 350 میلیون ریال برای هر نفر افزایش یافته است.
بنیاد برکت در شهرک ها و نواحی صنعتی مشارکت یا سرمایه گذاری نمی کند و  در مدل تسهیلات محور نیز حداکثر 20 میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت در مناطق روستایی پرداخت می شود.

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/93858/طرح-های-اقتصادی-لرستان-به-بنیاد-برکت-برای-اجرا-معرفی-می-شود
بستن   چاپ