ندای لرستان
آسیب‎های روحی و روانی از عمده‎ترین مشکل سیل‎زدگان است
سه شنبه 27 فروردین 1398 - 9:48:25 AM
ایسنا
ندای لرستان- دکتر حسن مروتی اظهار کرد: متاسفانه در سال‎های اخیر، کشور ایران با رویدادهای دلخراشی همچون بلاهای طبیعی مواجه شده است.
 
وی تصریح کرد: زلزله‎های استان کرمانشاه و اخیراً نیز سیلاب لرستان نمونه‎ای از این اتفاق‎های ناخوشایند است.
 
رئیس دانشگاه آیت ‎ الله العظمی بروجردی خاطرنشان کرد: موضوعی که بسیار اهمیت دارد، هجوم ضربتی و عقب نشینی زودهنگام رسانه‎ها در پرداختن به مسائل و مشکلات مردم آسیب دیده است.
 
مروتی اضافه کرد: نمونه آن، زلزله سال گذشته در منطقه سرپل ذهاب است. در ابتدای وقوع رویداد، اغلب رسانه‎ها به صورت ضربتی، هماهنگ و متمرکز از زوایای مختلف، مسائل را بازتاب دادند که همین امر موجب توجه اذهان عمومی و به ویژه مسئولین برای رفع مشکلات هموطنانی که با آن رویداد مواجه بودند، شد. اما پس از گذشت مدتی از رویداد، رسانه‎ها زودهنگام از پرداختن به موضوع، مسائل و مشکلات عقب نشینی کردند. این در حالی بود که معضلات به حالت نسبی حل شده بودند و به صورت غیر قابل اجتناب، مردم و مسئولین کشور، کمک رسانی برای تسریع حل مشکلات مردم این منطقه را کاهش دادند.
 
وی بیان کرد: بر این اساس، این تصور را داریم که نقش رسانه‎ها در بازتاب خبری سیلاب استان لرستان، قبل از حل مسائل و مشکلات کامل فروکش کند و بازگشت به حالت عادی زندگی هموطنان، کند شود. از این رو دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی، ستادی را تشکیل داده است که هدف آن شناسایی و حل آسیب‎هایی است که به سرعت قابل بازگشت نیست.
 
رئیس دانشگاه آیت ‎ الله العظمی بروجردی ادامه داد: عمده‎ترین مسائلی که وجود دارد، آسیب‎های روحی و روانی، آسیب‎های منازل مسکونی، و به ویژه آسیب‎ها به مزارع و باغات است.
 
مروتی اظهار کرد: شک نداریم که مسئولین کشور و استان تلاش خویش برای حل کامل این مسائل خواهند کرد، با این حال به سبب حجم بالای مشکلات، تمایل داریم در این امر به نهادهای مسئول، به صورت علمی، یاری رسانیم.
 
وی خاطرنشان کرد: ستادی که در حال شکل ‎ گیری است، ستاد دانشگاهی کاهش آسیب‎های سیلاب لرستان نامگذاری شده است.
 
رئیس دانشگاه آیت ‎ الله العظمی بروجردی اضافه کرد: این ستاد متشکل از پنج کارگروه علمی شامل؛ کارگروه آسیب‎های فردی و اجتماعی، کارگروه فنی مهندسی، کارگروه کشاورزی، کارگروه بهداشت و سلامت و کارگروه حقوقی است.
 
مروتی بیان کرد: با فراخوانی که صورت گرفت، متخصصان انسان دوست زیادی شامل اساتید دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی و دانشگاه‎های استان‎های همجوار، فارغ التحصیلان ارشد و دکتری در رشته‎های مرتبط و کارشناسان دلسوز به این ستاد ملحق شدند.
 
وی ادامه داد: در این راستا، این دانشگاه، بستر لازم به منظور گردهمایی متخصصان، سازماندهی و برگزاری جلسات کارگروه‎ها به منظور شناسایی، اندیشه ورزی و ترمیم آسیب‎ها را هموار خواهد ساخت.
 
رئیس دانشگاه آیت ‎ الله العظمی بروجردی گفت: نقش این ستاد، کوتاه مدت نیست و برنامه ریزی‎ها برای حل مسائل، با تفکر و اندیشه گروهی صورت خواهد گرفت.

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/91642/آسیب‎های-روحی-و-روانی-از-عمده‎ترین-مشکل-سیل‎زدگان-است
بستن   چاپ