ندای لرستان
دنورو، آشی آیینی
سه شنبه 28 اسفند 1397 - 8:22:15 AM
ایسنا

ندای لرستان- اعظم گنجی  اظهار کرد: دنورو یا آش دندانی یک نوع سوپ یا آش لری است.

وی اضافه کرد: مردم لرستان به نشانه شادی روییدن اولین دندان کودکشان این آش را درست می‌کنند.

گنجی بیان کرد: آنان معتقدند که اگر این آش همان موقع روییدن دندان کودک پخته نشود در بزرگ‌سالی دچار دندان قروچه می‌شود.

این کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: پختن این غذا برای مردم منطقه بیشتر جنبه آیینی دارد و پس از درست کردن دنورو به نشانه جشن و شادی مقداری از آن را به همسایه هدیه می‌دهند.

وی بیان کرد: همسایه نیز در عوض به‌منزله سلامتی نوزاد هدیه‌ای به او می‌دهد.

گنجی خاطرنشان کرد: مردم لرستان برای پخت دنورو از گندم، لوبیا، نخود،‌ عدس و باقلا استفاده می‌کنند.


http://www.Lor-Online.ir/fa/News/89020/دنورو،-آشی-آیینی
بستن   چاپ