مسافرین از غذاهای بینراهی ارزان قیمت استفاده نکنند
سه شنبه 28 اسفند 1397 - 8:17:00 AM
ایسنا
|
|
ندای لرستان- دکتر ابراهیم فلاحی
اظهار کرد: به شهروندانی که قصد مسافرت دارند توصیه میشود که مواد غذایی موردنیاز
خود را با خود ببرند تا کمتر از غذاهای بینراهی استفاده کنند.
وی ادامه داد: چنانچه افرادی مجبورند
در مسافرت از غذاهای بینراهی استفاده کنند باید به سابقه رستوران کیفیت غذا و
قیمت آن توجه داشته باشند.
فلاحی بیان کرد: توجه به قیمت غذا
بسیار مهم است و توصیه میشود از غذاهای ارزانقیمت استفاده نکنند چراکه غذایی که
قیمت معقولی نداشته باشد حتماً مشکل دارد.
این متخصص تغذیه و رژیمدرمانی تصریح
کرد: مسافرین در انتخاب غذا نیز باید دقت زیادی داشته باشند و از غذاهایی که نمک
چربی کمتری دارند استفاده شود.
وی افزود: مصرف غذای رستورانها از
فست فودیها بهتر است چراکه تنوع غذایی بیشتری دارد.
عضو هیات علی دانشگاه علوم پزشکی
لرستان بیان کرد: در غذاهای فست فودیها پنیر پیتزا که دارای چربی زیادی استفاده
میشود همچنین نمک زیاد در آنها وجود دارد که خود عامل چاقی خواهد بود.
فلاحی گفت: مسافرین باید در مصرف
سبزیجات و سالاد در رستورانها دقت لازم را داشته باشند که موازین بهداشتی در
شستشو و تهیه آنها رعایت شده باشد.
این متخصص تغذیه و رژیمدرمانی
گفت: نیاز است در سفر از آبهای بستهبندیشده (آب معدنی) استفاده شود و چنانچه
افراد درجایی قرار دارند که دسترسی به آب بستهبندیشده ندارند بهتر از آبی که
روان بوده و سرچشمه آن مشخص است استفاده کنند.
وی اضافه کرد: چنانچه این افراد
مجبورند از آب رودخانه استفاده کنند توصیه اکید میشود که آن آب را بجوشانند و پس
از سرد شدن آن اقدام به مصرف کنند.
http://www.Lor-Online.ir/fa/News/89017/مسافرین-از-غذاهای-بینراهی-ارزان-قیمت-استفاده-نکنند
|