ندای لرستان
مسافرین از غذاهای بین‌راهی ارزان قیمت استفاده نکنند
سه شنبه 28 اسفند 1397 - 8:17:00 AM
ایسنا
ندای لرستان- دکتر ابراهیم فلاحی  اظهار کرد: به شهروندانی که قصد مسافرت دارند توصیه می‌شود که مواد غذایی موردنیاز خود را با خود ببرند  تا کمتر از غذاهای بین‌راهی استفاده کنند.
 
وی ادامه داد: چنانچه افرادی مجبورند در مسافرت از غذاهای بین‌راهی استفاده کنند باید به سابقه رستوران کیفیت غذا و قیمت آن توجه داشته باشند.
 
فلاحی بیان کرد: توجه به قیمت غذا بسیار مهم است و توصیه می‌شود از غذاهای ارزان‌قیمت استفاده نکنند چراکه غذایی که قیمت معقولی نداشته باشد حتماً مشکل دارد.
 
این متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی تصریح کرد: مسافرین در انتخاب غذا نیز باید دقت زیادی داشته باشند و از غذاهایی که نمک چربی کمتری دارند استفاده شود.
 
وی افزود: مصرف غذای رستوران‌ها از فست فودی‌ها بهتر است چراکه تنوع غذایی بیشتری دارد.
 
عضو هیات علی دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: در غذاهای فست فودی‌ها پنیر پیتزا که دارای چربی زیادی استفاده می‌شود همچنین نمک زیاد در آن‌ها وجود دارد که خود عامل چاقی خواهد بود.
 
فلاحی گفت: مسافرین باید در مصرف سبزیجات و سالاد در رستوران‌ها دقت لازم را داشته باشند که موازین بهداشتی در شستشو و تهیه آن‌ها رعایت شده باشد.
 
 این متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی گفت: نیاز است در سفر از آب‌های بسته‌بندی‌شده (آب معدنی) استفاده شود و چنانچه افراد درجایی قرار دارند که دسترسی به آب بسته‌بندی‌شده ندارند بهتر از آبی که روان بوده و سرچشمه آن مشخص است استفاده کنند.
 
وی اضافه کرد: چنانچه این افراد مجبورند از آب رودخانه استفاده کنند توصیه اکید می‌شود که آن آب را بجوشانند و پس از سرد شدن آن اقدام به مصرف کنند.

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/89017/مسافرین-از-غذاهای-بین‌راهی-ارزان-قیمت-استفاده-نکنند
بستن   چاپ