ندای لرستان- داریوش
مهدیفر اظهار کرد: بلوط از دیدگاه طب
قدیم ایران میوهای گرم و خشک بوده که
از سالهای گذشته استفاده میشده است.
وی
با بیان اینکه آرد بلوط برای تهیه نان مورد استفاده قرار میگرفته است، افزود: آرد
بلوط به همراه آب جوش برای درمان بواسیر نیز مفید است.
مهدیفر
ادامه داد: همچنین در درمان اسهال، درد معده، نرمی استخوان، خونمردگی و... کاربرد
دارد.
این
محقق بخش تحقیقات منابع طبیعی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان
گفت: میوه و پوست بلوط دارای تانن بوده و در صنایع چوبی استفاده میشود.
وی
تصریح کرد: همچنین بلوط برای ناراحتیهای گوارشی، جلدی و سوختگی و به عنوان پادزهر
در مسمومیتهای آلکالوئید فلزات به کار میرود.
مهدیفر
از دیگر کاربردهای بلوط به استفاده در صنایع عکاسی، مرکبسازی و صنایع شیمیایی
اشاره کرد و افزود: در صنایع غذایی به عنوان آنتیاکسیدان روغنهای خوراکی و... از
آن استفاده می
شود.