یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی:
مسافرین از غذاهای بینراهی ارزان قیمت استفاده نکنند
سه شنبه 28 اسفند 1397 - 06:44:58
|
|
ندای لرستان - یک متخصص تغذیه و رژیمدرمانی گفت: توصیه میشود مسافرین از غذاهای بینراهی ارزانقیمتی که قیمت معقولی ندارند استفاده نکنند. دکتر ابراهیم فلاحی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، اظهار کرد: به شهروندانی که قصد مسافرت دارند توصیه میشود که مواد غذایی موردنیاز خود را با خود ببرند تا کمتر از غذاهای بینراهی استفاده کنند. وی ادامه داد: چنانچه افرادی مجبورند در مسافرت از غذاهای بینراهی استفاده کنند باید به سابقه رستوران کیفیت غذا و قیمت آن توجه داشته باشند. فلاحی بیان کرد: توجه به قیمت غذا بسیار مهم است و توصیه میشود از غذاهای ارزانقیمت استفاده نکنند چراکه غذایی که قیمت معقولی نداشته باشد حتماً مشکل دارد. این متخصص تغذیه و رژیمدرمانی تصریح کرد: مسافرین در انتخاب غذا نیز باید دقت زیادی داشته باشند و از غذاهایی که نمک چربی کمتری دارند استفاده شود. وی افزود: مصرف غذای رستورانها از فست فودیها بهتر است چراکه تنوع غذایی بیشتری دارد. عضو هیات علی دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: در غذاهای فست فودیها پنیر پیتزا که دارای چربی زیادی استفاده میشود همچنین نمک زیاد در آنها وجود دارد که خود عامل چاقی خواهد بود. فلاحی گفت: مسافرین باید در مصرف سبزیجات و سالاد در رستورانها دقت لازم را داشته باشند که موازین بهداشتی در شستشو و تهیه آنها رعایت شده باشد. این متخصص تغذیه و رژیمدرمانی گفت: نیاز است در سفر از آبهای بستهبندیشده (آب معدنی) استفاده شود و چنانچه افراد درجایی قرار دارند که دسترسی به آب بستهبندیشده ندارند بهتر از آبی که روان بوده و سرچشمه آن مشخص است استفاده کنند. وی اضافه کرد: چنانچه این افراد مجبورند از آب رودخانه استفاده کنند توصیه اکید میشود که آن آب را بجوشانند و پس از سرد شدن آن اقدام به مصرف کنند.
http://www.Lor-Online.ir/fa/News/89000/مسافرین-از-غذاهای-بینراهی-ارزان-قیمت-استفاده-نکنند
|