ندای لرستان
گیاهان دارویی در 1200 هکتار از منابع طبیعی لرستان کشت شد
یکشنبه 12 اسفند 1397 - 2:18:44 PM
ایرنا
ندای لرستان- گودرز امیری روز یکشنبه در سی و سومین همایش تجلیل از برگزیدگان کشاورزی لرستان بیان کرد: سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان باید تا سال 1400 باید به هفت هزارهکتار برسد.
وی افزود: کشاورزان زمینه ساز زندگی آسوده و امنیت غذایی مردم هستند که به تولید ملی کمک می کنند و اثرهای تحریم و فشارهای اقتصادی را کاهش می دهند.
معاون هماهنگی اموراقتصادی استاندار لرستان ادامه داد: تولید کنندگان کشاورزی نقش مؤثری در تأمین امنیت غذایی دارند و این نقش آفرینی میسر نیست مگر با همت و اراده ای که در وجود کشاورزان است.
امیری اضافه کرد: امروزه استفاده بیش ازحد سم و کود یکی از عوارض و مشکلات موجود در بخش کشاورزی است.
وی اظهارداشت: کشاورزان باید درکاهش استفاده از سم و کود شیمیایی نهایت همکاری را داشته باشند تا هم در صادرات محصولات و هم در سلامت جامعه نقش آفرینی کنند.
معاون هماهنگی اموراقتصادی استاندار لرستان با تاکید براینکه بسیاری از بیماری‌ها و مشکلات سطح جامعه ناشی ازعدم رعایت برخی موارد در حوزه کشاورزی است، گفت: اگر هزینه‌های سلامت و درمان را به بخش کشاورزی اختصاص دهیم می‌توانیم کمک بیشتری به سلامت و درمان مردم داشته باشیم.
امیری با اشاره به اینکه پیش از این 200 نانوایی سنگک فعال و آزادپز بودند و آردهای غیراستاندارد استفاده می کردند، افزود: اکنون برای نخستین بار به این نانوایی‌ها آرد سبوس دار یارانه‌ای اختصاص یافته است.
وی یادآور شد: تولید نان سالم در ستاد تنظیم بازار و شورای آرد و نان تصویب شد که قبلاً 17 تا 20 درصد سبوس گندم را می‌گرفتند ودر این راستا این میزان را به 10 درصد کاهش یافت.
معاون هماهنگی اموراقتصادی استاندار لرستان بیان کرد: لرستان در تولید گندم در سال‌های گذشته نسبت به میانگین کشوری تولید بالایی داشته‌ است.
امیری اضافه کرد: اعتبارات پژوهش دستگاه های اجرایی متمرکز شده و امسال از 17 طرحی که در سطح استان به تصویب کارگروه پژوهش و تحقیق رسید که 6 مورد مربوط به کشاورزی است.
وی اظهارداشت: دربخش آموزش، تحقیق و پژوهش استارت آپ های موفقی با همکاری مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی برگزار می شود.
معاون هماهنگی اموراقتصادی استاندار لرستان ادامه داد: کشاورزان با مراکز علمی جهت استفاده از علم روز و نوین ارتباط داشته باشند.
امیری گفت: در دولت تدبیر و امید فرصت های خوبی ایجاد شده است و اراضی ملی و شیب دار برای کشت گیاهان دارویی و درختان مثمردر اختیار افراد قرار می گیرد.
وس افزود: در بخش کشاورزی مشکل حفاظت از آب و خاک را داریم که در آینده متضرر می شویم و استفاده از سیستم های نوین نقش موثری در صرفه جویی مصرف آب دارد.

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/88049/گیاهان-دارویی-در-1200-هکتار-از-منابع-طبیعی-لرستان-کشت-شد
بستن   چاپ