ندای لرستان
شکل‌گیری کانون تربیتی فرزندان روح‌الله(ره) در نقاط مختلف کشور
شنبه 20 بهمن 1397 - 03:47:04
ندای لرستان - مشاور مؤسسه تربیتی فرزندان روح‌الله(ره) از شکل‌گیری کانون تربیتی فرزندان روح‌الله(ره) در نقاط مختلف کشور خبر داد و گفت: این مؤسسه می‌خواهد یک گروه هم‌سالان سالم و هدفمند برای فرزندان جامعه ایجاد کند.
به گزارش ایسنا منطقه لرستان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حجتی در همایش تربیتی «اوج لذت تا بی‌نهایت» که با حضور والدین جوانان عضو این کانون در خرم‌آباد برگزار شد، با تشریح فعالیت‌های این مؤسسه در سطح کشور، گفت: تربیت فرزند یکی از مهم‌ترین مسائل در نزد اسلام است.
وی با اشاره به این‌که سن مشکلات در حال پایین آمدن است و کم‌کم دارد به مدارس می‌رسد، عنوان کرد: این مشکلات تنها مال کشور ماست، کل دنیا از این معضل رنج می‌برند منتها شبکه صهیونیست می‌گوید به‌جز یهودیان کل دنیا را باید به فساد بکشیم.
حجتی با اشاره به این‌که معضلات اجتماعی در تمام دنیا وجود دارد، عنوان کرد: در کشورهای دیگر که اسلامی نیستند برای خیلی از دسترسی‌ها فیلترهایی گذاشتند که بتوانند فرزندان خود را حفظ کنند.
مشاور تربیتی موسسه فرهنگی تربیتی فرزندان روح‌الله(ره) ادامه داد: مقام معظم رهبری می‌فرماید اگر کسی به موضوعات و معضلات فرهنگی فکر کند باید از خواب شب خود بگذرد.
وی با بیان این‌که اگر این انقلاب و فضاهای معنوی آن نبود اوضاع بدتر می‌شد، اظهار کرد: بحث ما مثلث تربیتی است در دین اسلام اصلی‌ترین نهاد تربیت بلاشک خانواده است و خداوند متعال در قرآن کریم می‌فرماید: «خودتان و خانواده‌هایتان را از آتش نجات دهید».
حجتی با اشاره به این‌که اتمسفر اصلی تربیت در هفت سال اول شکل می‌گیرد، عنوان کرد: ساختمان وجودی فرزندان ما در خانواده در هفت سال اول شکل می‌گیرد و طبق روایتی از پیامبر اکرم(ص)، در هفت سال اول بچه سرور است، هفت سال دوم سرباز و مطیع است و باید در یک فضای قانونمند و دارای قاعده مانند مدرسه تربیت شود و در هفت سال سوم فرزند وزیر است یعنی باید کنار پدر و مادر باشد و همکار و یکی از رکن‌های زندگی شود.
مشاور مذهبی موسسه تربیتی فرزندان روح‌الله(ره) ادامه داد: خیلی از خانواده‌ها هفت سال اول را به‌سلامت رد می‌‌کنند، خیلی از خانواده‌ها نیز دقت ندارند که فرزندشان در هفت سال دوم در کدام مدرسه ثبت‌نام می‌کنند و محیط آن را در نظر نمی‌گیرند.
وی تصریح کرد: مشکل اصلی ما در هفت سال سوم است، گرایش‌های فطری جوانانه در این دوره زیاد وجود دارد، سن 12سالگی دروازه ورود به جوانی است، فرزند ما در این نقطه عالم جدیدی پیدا می‌کند.
حجتی با بیان این‌که جوانان ما در این سن چهار روحیه پیدا می‌کنند که اگر این نشانه‌ها در جوان ما نباشد باید نگران شد، عنوان کرد: در این سن جوانان ما حس استقلال‌طلبی پیدا می‌کند، دنبال یک هویت جمعی خاص بیرون از فضای خانواده می‌گردد، دوست دارد یک حضور مختارانه داشته باشد، دوست دارد در یکجایی حضور مسئولانه داشته باشد و کار و مسئولیتی بر عهده بگیرد.
مشاور مذهبی موسسه تربیتی امام روح‌الله(ره) تصریح کرد: ما در خانواده نمی‌توانیم این چهار رکن را تامین کنیم لذا خودبه‌خود از خانواده دور می‌شود و وارد گروه همسالان خود می‌شود.
وی ادامه داد: الآن گروه همسالان بد بیشتر هستند، ما باید خودمان گروه‌های همسالان خوب و سالم معرفی کنیم، نه این‌که فرزند را اجبار کنیم بلکه او را مختار بگذاریم.
این کارشناس مذهبی بیان کرد: کانون تربیتی فرزندان روح‌الله(ره) که درجاهای مختلف کشور در حال تأسیس است روی ایجاد گروه‌های هم‌سالان سالم و هدف‌دار تمرکز کرده است و ما نباید معطل دولت بمانیم باید مجموعه‌های خودجوش جوانان را تقویت کنیم، با یکدیگر تعامل ایجاد کنند.
وی تصریح کرد: مؤسسه می‌خواهد یک گروه هم‌سالان سالم و هدفمند برای فرزندان ما ایجاد کند.
انتهای پیام

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/85420/شکل‌گیری-کانون-تربیتی-فرزندان-روح‌الله(ره)-در-نقاط-مختلف-کشور
بستن   چاپ