ندای لرستان
معاون وزیر ورزش و جوانان:
یکصد هزار سرباز مهارت تا پایان سال آموزش‎های لازم را فرا می‌گیرند
پنجشنبه 2 آذر 1396 - 12:38:33 AM
ایسنا - ورزشی
لر آنلاین - معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: یکصد هزار سرباز مهارت در کشور تا پایان سال آموزش‎های لازم را فرا می‌گیرند. 
به گزارش ایسنا منطقه لرستان، محمدمهدی تندگویان در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان با بیان اینکه ثابت کردیم در جهان اسلام با ابتکار عمل و هدایت مناسب پیروزی‌های بزرگی را کسب کنیم و با یک سپاه اسرائیلی به نام اسلام شش سال مبارزه کردیم، افزود: بهترین جوانان را برای دفاع از ارزش‌ها فرستادیم و آنها ثابت کردند که ما می‌توانیم در مقابل دنیای کفر بایستیم. 
وی تصریح کرد: از سردار سپاه اسلام قاسم سلیمانی که جزو اسطوره‌های خوب دنیای اسلام است تشکر می‌کنم که به عنوان یک فرمانده توانمند با هماهنگی و همراهی‌اش با دولت بود و در کنار دکتر ظریف دو فرمانده نظامی و سیاسی برای ارتقای سطح مسائلی نظیر برجام و برچیده شدن داعش تلاش کردند و بالاخره به نتیجه رسیدند. 
معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه موضوع جوانان گسترده و فراگیر است و چنانچه بخش‌های استانی، ملی و همه نهادها به این حوزه وارد شوند باز هم نمی‌توانیم پاسخگوی نیاز آنها باشیم، افزود: در لرستان با یک جمعیت 500 هزار نفری جوانان مواجه‌ایم و در کشور نیز جامعه آماری بزرگی داریم،چنانچه به آنها توجه نشود با تهدیدات و معضلات بزرگی در کشور مواجه خواهیم بود. 
وی با تأکید بر اینکه پرداختن به موضوع جوانان دغدغه ملی و کشوری است، افزود: اولویت اصلی ما در این راستا بحث هویت و توجه به جوانان است نه ازدواج، مسکن و اشتغال، اظهار کرد: جوانان ما کسانی هستند که اگر نبودند امروز خاکمان را از دست می‌دادیم. 
تندگویان با انتقاد از اینکه مدیران ما دوره مدیریت جوانی خود را بهترین دوره می‌دانند و حال آنکه حاضر نیستند مدیریت را به آنها واگذار کنند و این در حالیست که شهید محمدجواد تندگویان 29 ساله بود که وزیر شد، افزود: امروز با حضور جوانان توانستیم داعش را از بین ببریم و باید به عنوان یک ارزش به آنها توجه شود. 
وی با تأکید بر اینکه باید از ظرفیت جوانان به عنوان مدیران اجرایی استفاده کرده و آقایانی که کار کرده و سیستم را فرسوده کردند کنار بروند تا جوانان ورود پیدا کنند، افزود: چرا باید کشور دچار این فرسودگی شود متأسفانه یکی از بحران‌های ما بحران مدیریت است. 
تندگویان با بیان اینکه زمان آن رسیده که حضور جوانان در منصب‌های مختلف دیده شود که این مهم هم اکنون در دولت آغاز شده و در کابینه وزیر جوان دارد، تأکید کرد: جوانان ما عرق، انگیزه و افکار نو دارند در حالیکه مدیریت کهن جامعه ما درک واقعی از موقعیت‌های جدید ندارند و باید در لرستان و کشور به سمت انتصابات از نیروهای جوان برویم و از مدیرانی که کار کردند به عنوان مشاور استفاده کنیم. 
وی در ادامه درباره وام ازدواج گفت: شبکه بانکی و بانک مرکزی کشور در بحث وام ازدواج کار بزرگی را انجام داده و تا پایان سال با وعده بانک مرکزی وام ازدواج به روزرسانی خواهد شد و این در حالیست که جوانانی بودند در نوبت ازدواج قرار داشتند اما از گرفتن آن ناامید و منصرف شدند، هرچند با این قصه‌ها مشکل ازدواج حل نمی‌شود و باید زیرساخت‌ها را ایجاد کنیم. 
معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه آسیب اجتماعی و بیکاری در لرستان بالاست و این دو موضوع از مشکلات استان محسوب می‌شود، افزود: باید تغییر نگرش داد و گفتمان را تغییر دهیم؛ برای جذب سرمایه‌گذار به جای اینکه ضعف‌های استان را پررنگ جلوه دهیم و از آینده رو به رشد لرستان، جوان بودن و پتانسیل و قابلیت‌های استان سخن به میان آوریم و این دیالوگ که استان بیکار هستیم تغییر داده شود. 
وی با تأکید بر اینکه زیرساخت حضور سرمایه‌گذار و گردشگر در استان ضعیف است،خاطر نشان کرد: باید گردشگر جایی برای اقامت و تور مناسبی برای گردشگری داشته باشد. 
تندگویان با تأکید بر اینکه برون‌سپاری کارها در بخش‌های پژوهشی، اقتصادی و کارآفرینی باید به تشکل‌های جوانان داده شود، اضافه کرد: این تشکل‌ها با حضور جوانان کارآمد و به‌روز هستند و در بحث‌های آمارسنجی و پژوهشی می‌توان به این تشکل‌ها مراجعه کرد. 
معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان اظهارکرد: در بحث آسیب‌های اجتماعی هر استانی که روند افزایشی ثبت تشکل‌ها را داشته به همان میزان کاهش آسیب‌ها کاهش یافته است. 
 وی گفت: وقتی جوان پایگاهی برای فعالیت داشته باشد کمتر به سمت آسیب می‌رود. 
معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه لرستان از لحاظ استانداردها و توسعه‌نیافتگی پایین است، افزود: به ازای هر 30 هزار جوان یک تشکل داریم درحالیکه در دنیا به ازای هر 100 نفر یک تشکل وجود دارد. 
تندگویان در ادامه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر مهارت‌آموزی گفت: با توافقاتی که با نیروهای لشکری داشتیم قرار است تا پایان امسال 100هزار سرباز مهارت در کشور داشته باشیم. 
وی ادامه داد: تسهیلات خوبی برای تشکل‌ها درنظر گرفتیم و برای تشکل‌های کارآفرینی در حوزه گردشگری، علمی و پژوهشی امریه و کسری خدمت می‌گیریم.
تندگویان با بیان اینکه تشکل ‎ ها از مالیات معاف هستند و نهادهایی که در لرستان کار می‌کنند باید به برون‌سپاری کار به تشکل‌ها اعتماد کنند، یادآور شد: گفت: هر شهر بالای 200 هزار جوان باید یک خانه جوان داشته باشد و چنانچه جایی برای خانه جوان درنظر می‌گیرید مکان مناسب و در دسترس باشد، در حال حاضر نقشه تیپ خانه‌های جوان مشخص است و چنانچه زمین تأمین شود اعتبار آن به استان داده می‌شود. 
معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان تاکیدکرد: باید تشکل‌ها را به سمت روستاها و شهرستان‌ها سوق دهیم. 
تندگویان با بیان اینکه مشکلی که امروز در جامعه داریم مدرک‌گرایی است که استان لرستان نیز درگیر آن است و باید این فرهنگ تغییر کند، بر پرداخت به نخبگان اجتماعی در بحث جوانان تأکید کرد و گفت: ممکن است این افراد مدارک دانشگاهی نداشته باشند اما با تاسیس خیریه‌ها و کارآفرینی سبب ایجاد اشتغال خیلی از افراد شدند.
انتهای پیام

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/8071/یکصد-هزار-سرباز-مهارت-تا-پایان-سال-آموزش‎های-لازم-را-فرا-می‌گیرند
بستن   چاپ