ندای لرستان
سوء تغذیه را با مصرف کدام حبوبات جبران کنیم؟
سه شنبه 25 دی 1397 - 8:55:13 AM
ایسنا
ندای لرستان - یک دکترای ژنتیک و اصلاح به ‎ نژادی گفت: عدس 25 درصد پروتئین دارد.
دکتر رضا میردریکوند اظهار کرد: عدس گیاهی دیپلوئیدخودگشن از تیره fabacea و یکی از گیاهان زراعی جهان است.
وی ادامه داد: عدس با دارا بودن حدود 25 درصد پروتئین یکی از مهم‌ترین و قدیمی‌ترین منابع غذایی بشر محسوب می‌شود.
میردریکوند اضافه کرد: عدس در میان حبوبات بعد از سویا دارای بیشترین مقدار پروتئین و کمترین میزان روغن را دارد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد لرستان خاطرنشان کرد: بقایای گیاه عدس شامل ساقه، کاه و کلش و پوسته غلاف آن دارای ارزش غذایی بالایی بوده و برای مصرف دام‌های اهلی مناسب است.
وی یادآور شد: به علت وجود پروتئین بالا، مواد معدنی و فیبر و کربوهیدرات‌ها منابع غذایی سهمی برای انسان بوده و نقش حیاتی را در جبران عدم تغذیه و سوء تغذیه در کشورهای فقیر و در حال توسعه دارد.
میردریکوند خاطرنشان کرد: عدس یکی از قابل هضم‌ترین پروتئین‌های گیاهی بوده و لذا مصارف انسانی آن به سرعت افزایش یافته است.


http://www.Lor-Online.ir/fa/News/79340/سوء-تغذیه-را-با-مصرف-کدام-حبوبات-جبران-کنیم؟
بستن   چاپ