یک دکترای کشاورزی:
مواد ذخیره شده در گندم به شکل کربوهیدراتهای محلول در آب هستند
شنبه 15 دی 1397 - 2:57:17 AM
ایسنا
|
|
ندای لرستان - یک دکترای کشاورزی گفت: مواد ذخیره شده در گندم به شکل کربوهیدراتهای محلول در آب هستند. دکتر داوود ارادتمند اظهار کرد: تنشهای محیطی مهمترین عوامل کاهش دهنده عملکرد گیاهان زراعی در سراسر جهان بوده و به همین دلیل پتانسیل ژنتیکی عملکرد گیاهان زراعی تحقق نمییابد. وی ادامه داد: شناخت صفات مرتبط با تحمل به تنش خشکی و بررسی رابطه آنها با عملکرد دانه ضروری است. ارادتمند اضافه کرد: در واقع باید صفاتی که باعث جلوگیری یا کاهش خسارت ناشی از تنش خشکی به گیاه میشوند، شناسایی شده و نقش و اثر هرکدام از آنها بر میزان تحمل به تنش خشکی ارزیابی شود. این دکترای کشاورزی یادآور شد: بهبود ظرفیت پر شدن دانهها با استفاده از ذخایر ساقه، یکی از مهمترین اهداف بهنژادی گندم تحت تنشهای محیطی مانند خشکی و گرماست. وی خاطرنشان کرد: در بسیاری از گیاهان زراعی ازجمله گندم مواد ذخیره شده عمدتاً به شکل کربوهیدراتهای غیرساختمانی یا کربوهیدراتهای محلول در آب هستند. ارادتمند گفت: مواد ذخیره شده در ساقه به شکل کربوهیدراتهای محلول در آب بوده و حدود 25 تا 40 درصد از کل وزن خشک ساقه را تشکیل میدهند.
http://www.Lor-Online.ir/fa/News/77516/مواد-ذخیره-شده-در-گندم-به-شکل-کربوهیدراتهای-محلول-در-آب-هستند
|