ندای لرستان
معاون استاندار لرستان:
وظیفه قانونی خود را با جدیت پیگیری می کنم
شنبه 1 دي 1397 - 16:24:44
ندای لرستان - خرم آباد - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: وظایف خود را در حطیه قانون با جدیت پیگیری می کنم و هر اتفاقی که در این مسیر رخ دهد اهمیتی ندارد چرا که در فعالیت هیچ دستگاهی از جمله شهرداری ها دخالت نکرده ام.
به گزارش اختصاصی ایرنا، احمد مرادپور روز یکشنبه در دیدار با اعضای هیات رییسه شورای اصلاح طلبان بروجرد در دفتر معاونت عمرانی افزود: هیچگونه وابستگی و علاقه ای به ریاست و قدرت نداشته و قصد بهره برداری از سمت کنونی خود را ندارم.
وی اظهار داشت: مادامی که وظیفه کنونی را دارم به بهترین نحو انجام خدمت کرده و زمانی که تصمیم بر جابجایی یا حذف من گرفته شود بدون هیچگونه معطلی خواهم رفت.
**هشت دلیل ایجاد وضعیت نگران کننده شهرداری بروجرد
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان با تاکید بر رفع مشکلات بر اساس ریشه یابی های کارشناسی گفت: ناپختگی و عدم آشنایی شوراهای اسلامی شهر به ویژه در دوره های نخست موجب آسیب جدی به شهرداری ها شد.
مرادپور با اشاره به اینکه افراد دلسوز شورا از کانون های قدرت اثرپذیر نبوده اند، اظهار داشت: دومین دلیل مشکلات شهرداری ها به ویژه بروجرد، تبدیل شدن این نهاد به حیاط خلوت استخدامی ها بود به نحوی که افراد مختلف نیروی های بسیاری به بدنه شهرداری ها تحمیل کردند که تعداد بسیاری از این نیروها کارایی لازم و شرایط متناسب استخدام را نداشته اند.
وی عدم ثبات مدیریت شهری و تغییر شهرداران بر اساس سلایق سیاسیون را از دیگر علت های مشکلات شهرداری بروجرد عنوان کرد.
وی همچنین تحمیل کارشناسان نه چندان با تجربه را به عنوان مدیران میانی شهرداری از دیگر دلایل معضلات کنونی دانست و گفت: شفاف نبودن حساب های مالی شهرداری بروجرد نیز به بروز مشکلات دامن زده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان افزود: مدیریت سنتی شهرداری نیز در ایجاد شرایط کنونی موثر بوده در حالیکه توقع مردم از زندگی شهرنشینی و انتظارات آنان افزایش یافته اما تفکر مدیریت شهری به روش 40 سال گذشته پابرجا است و تاکنون اصرار دارند شهرداری را با عوارض اداره کنند که این امر کمکی به توسعه شهر نمی کند.
مرادپور عدم آماده سازی زیرساخت های لازم برای ورود بخش خصوصی را از دیگر علت های مشکل شهرداری بروجرد عنوان کرد و ادامه داد: البته در برخی موارد نیز دلال هایی به نام بخش خصوصی به طرح های عمرانی ورود کرده اند و به جای سرمایه گذاری و افزایش سرمایه شهر، سرمایه را برده اند.
وی گفت: دلیل دیگر مشکلات کنونی شهرداری بروجرد دخالت بی مورد مدیران بالادستی در ساختار شهرداری ها است و در اصطلاح با گشاد شدن کفش شهرداری ها همه پای خود رادر این کفش کرده اند.
وی تاکید کرد: عده ای باید خود را از مسائل شهرداری ها کنار کشیده و این نهاد را رها کنند تا مدیران مسئول از جمله معاون عمرانی استاندار بر اساس قانون، پیگیری مسائل باشند.
**کشمکش شورا و شهردار بروجرد، کابل توسعه شهرستان را قطع کرد
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان گفت: وضعیت شهرداری بروجرد نگران کننده است که متاسفانه کشمکش میان شورا و شهردار به این مساله دامن زده و موجب قطع کابل توسعه شهرستان شد.
مرادپور افزود: حاصل این اتفاق، ایجاد ساختار بهم ریخته ای است که هرچه سریع تر باید ساماندهی شده و شهرستان روی ریل توسعه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: بروجرد شهر کوچکی نیست که بدون مدیریت نوین اداره شود چرا که شهرداری باید به 300 هزار شهروند بروجرد و 500 هزار ساکنان این شهرستان ارائه خدمات دهد.
وی با اشاره به قدمت بروجرد و تعلق بسیاری از بزرگان کشور از جمله آیت الله بروجردی به این شهرستان گفت: عقب افتادن این شهرستان از توسعه به معنای آسیب استان و کشور است.
**پیگیری امام جمعه بروجرد برای رفع مشکل شهرداری
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان گفت: بدون شک نمایندگان و امام جمعه بروجرد اجازه نمی دهند تفرقه ای در این شهر ایجاد شود.
مرادپور افزود: امام جمعه بروجرد به طور مداوم پیگیر رفع مشکلات شهرداری هستند و نیمه شب گذشته نیز به دلیل اهمیت موضوع، این مساله را به صورت تلفنی پیگیری کرده اند.
وی ادامه داد: نباید به گونه ای رفتار کرد که برخی بی تدبیری ها برای نظام پرهزینه شود.
وی اظهار داشت: با پیگیری های استاندار لرستان 30 میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه برای شهرداری بروجرد تصویب شده که امروز (شنبه) سرپرست شهرداری بروجرد برای انجام امور اداری و واریز این حساب تا پایان وقت امروز به تهران سفر کرده است.
مرادپور با بیان اینکه استاندار لرستان در حال رایزنی برای جذب اعتبار از سایر منابع است، تصریح کرد: در حالیکه تسهیلات باید برای ایجاد ارزش افزوده گرفته شود اما به دلیل عملکرد های نادرست گذشته، این قرض ها برای پرداخت حقوق کارکنان اخذ می شود.
وی با اشاره به ظرفیت های بروجرد در حوزه های گردشگری و صنایع دستی گفت: باید آسیب شناسی شود چرا این ظرفیت ها به فرصت تبدیل نشده است.
وی افزود: یکی از دلایل این امر نخبگان هستند چراکه همیشه اشتباه این قشر موجب گرفتاری مردم عادی می شود و امروز هم خانواده کارگران شهرداری بروجرد با تفکرات اصلاح طلبی یا اصولگرایی سیر نمی شوند بلکه باید اقدام اساسی برای آنان صورت گیرد.
**چارت نیمه خالی شهرداری بروجرد و انباشت هزاران نیروی مازاد
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: انباشت نیروی مازاد در شهرداری بروجرد موجب شده تا پرداخت حقوق و مزایای کارکنان این نهاد حدود 9 ماه به تعویق افتاده و مشکلاتی را برای شهر بوجود آورد.
مرادپور افزود: شهرداری ها نهادهای غیرانتفاعی هستند که باید بخش هزینه های جاری و عمرانی خود را از محل درآمدهای داخلی تامین نمایند.
وی اظهار داشت: کسب درآمد شهرداری ها از سه روش عوارض سالیانه صدور پروانه، فروش املاک یا اموال و ایجاد ارزش افزوده حاصل می شود.
وی تصریح کرد: شهرداری ها موظف به پرداخت حقوق و مزایای کارکنان خود هستند و زمانی که تعداد کارکنان این نهاد بیش از توانایی مالی باشد، پرداخت حقوق دچار مشکل و در نهایت معوق می شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان پرداخت حقوق و مزایای کارکنان را بزرگترین چالش شهرداری ها دانست و گفت: شهرداری بروجرد 670 پست تعریف شده دارد و در حالیکه 568 پست این نهاد خالی است اما یکهزار و 537 نفر در این شهرداری مشغول بکار هستند.
مرادپور توضیح داد: خالی بودن پست های استخدامی شهرداری بروجرد و از طرفی بکارگیری بیش از 2 برابر ظرفیت انسانی این نهاد نشان می دهد، نیروهای فعلی واجد شرایط کاری و استخدام در پست های تعریف شده نیستند اما به دلایلی وارد این مجموعه شده اند.
وی افزود: به بیان دیگر این افراد به شهرداری بروجرد تحمیل شده اند که باید دید مسئول ورود این همه نیروی مازاد غیر متخصص به شهرداری چه افرادی هستند؟
وی گفت: با توجه کاهش درآمد مردم و در نتیجه کاهش پرداخت عوارض، رکود ساخت و ساز و نپرداختن هزینه های این امر به شهرداری، تنها راه پیش روی شهرداری بروجرد برای تامین حقوق و مزایای کارکنان، فروش اموال و املاک است که این دارایی ها نیز در نهایت پایان می یابد.
وی اضافه کرد: متاسفانه درآمدهای شهرداری بروجرد به حداقل و تعداد نیروی مازاد آن به حد انفجار رسیده است.
وی توضیح داد: اضافه کاری 120 ساعت برای برخی نیروهای شهرداری پرداخت شده که در صورت عملکرد واقعی این افراد، چرا باید شرایط شهر بروجرد اینچنین باشد؟
**راهکار حل معضل شهرداری بروجرد چیست؟/ سیاسیون شهر از خود عبور کنند
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان مهمترین راه حل مشکل شهرداری بروجرد را همدلی مدیران بالادستی دانست و گفت: بروجرد با اختلاف سلیقه و دیدگاه های سیاسی وضعیت بحرانی تری خواهد داشت که برای رفع این مهم، سیاسیون شهر باید از خود عبور کرده و مردم را در نظر بگیرند.
مرادپور با تاکید بر تثبیت مدیریت شهری بروجرد افزود: کسب پنج رای شورای اسلامی شهر برای شهردار کنونی چندان محکم و مطمئن نیست.
وی ادامه داد: علاوه بر اینکه افراد و دستگاه های غیرمرتبط نباید در کار شهرداری دخالت کنند باید بخش خصوصی را به صورت جدی و واقعی در طرح های عمرانی شهر وارد کرد.
وی با اشاره بر ضرورت لاغر و چابک سازی شهرداری گفت: نمایندگان مجلس نیز با توجه به ارتباط و نفوذ هایی که دارند کمک کرده و منابعی ازمرکز برای شهرداری جذب نمایند.
شهرداری بروجرد به دلیل عدم پرداخت 9 ماه حقوق و مزایای معوق کارکنان به مبلغ حدود 500 میلیارد ریال دچار مشکلات جدی شده و در این میان اختلافات شورای شهر و انتصاب شهرداران نیز مدتی موجب تعطیلی شورا شد.
7269/6060

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/76396/وظیفه-قانونی-خود-را-با-جدیت-پیگیری-می-کنم
بستن   چاپ