ندای لرستان
رئیس دانشگاه لرستان خبر داد:
اخذ مجوز پژوهشکده عسل و فراورده‌های آن در دانشگاه
چهارشنبه 28 آذر 1397 - 15:04:44
ندای لرستان - رئیس دانشگاه لرستان از اخذ مجوز پژوهشکده عسل و فراورده‌های آن در این دانشگاه خبر داد.
به گزارش ایسنا منطقه لرستان، دکتر خسرو عزیزی در مراسم اختتامیه نمایشگاه هفته پژوهش و آئین تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان که در سالن دکتر شهریاری علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد، اظهار کرد: هفته پژوهش و فناوری در استان همانند سایر دانشگاه‌های کشور از ٢4 آذرماه با افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری محققین و نواخته شدن زنگ پژوهش در دبیرستان امام خمینی خرم‌آباد آغاز شد.
وی ادامه داد: نواخته شدن زنگ پژوهش نشان از اهمیت دادن به این مقوله در راستای نهادینه کردن بخش فرهنگ و پژوهش در نسل دانش‌آموزی بوده است.
رئیس دانشگاه لرستان با بیان اینکه در کنار این کارها کارگاه‌های پژوهشی خوبی برگزار شد، افزود: این برنامه‌ها در راستای کیفی‌سازی، کاربردی کردن و تقاضامحوری کردن پژوهش است.
عزیزی گفت: شعار امسال هفته پژوهش، پژوهش هدفمند، فناوری ارزش‌آفرین در خدمت تولید ملی بوده و چنانچه پژوهش‌ها در راستای این شعار انجام شود خیلی از مشکلاتمان حل می‌شود. پژوهش هدفمند باید به‌گونه‌ای باشد که چالشی از جامعه را حل کند.
رئیس دانشگاه لرستان تصریح کرد: سؤالی که اینجا مطرح است این است که چرا با انجام بسیاری از پژوهش‌ها آنها در کتابخانه‌ها نگهداری می‌شوند و عملیاتی نشدند و این ضعفی است که ما پژوهشگران و دانشگاهیان داریم.
عزیزی اضافه کرد: با مدیریت استاندار لرستان پیشنهاد شد یک درصد بودجه پژوهشی تجمیع شود که در سازمان مدیریت کشور نیز پذیرفته شد.
وی با بیان اینکه کل بودجه پژوهشی استان ٧5٠میلیون تومان است، یادآور شد: از مجموع ٣٠٠ طرح با اولویت پژوهشی در دستگاه‌های اجرایی و خصوصی با توجه به محدودیت اعتبارات پژوهشی نهایتا ١٧طرح به تایید شورای برنامه‌ریزی رسید تا بتواند در رفع چالش‌های استان و منطقه موثر باشد و این گامی در راستای توسعه پژوهش است.
عزیزی بیان کرد: رمز موفقیت کشورهای توسعه یافته در این است که یافته‌های پژوهشی آنان کاربردی شده است.
وی با بیان اینکه دانشگاهیان، پژوهشگران و محققیقن آمادگی بررسی چالش‌های پیش روی دستگاه‌های اجرایی استان را دارند، افزود: به پایان‌نامه‌های تقاضامحور از لحاظ مالی و پژوهشی در دانشگاه لرستان امتیاز می‌دهیم.
این مسئول عنوان کرد: ارزان‌ترین نیروی انسانی که می‌تواند چالش‌های استان را با راهنمایی استاد راهنما بررسی کند دانشجوی دکتری است که تاکنون تنها دو پایان‌نامه تقاضا محور را برای انجام کار داشتیم. از دستگاه‌های اجرایی استان تقاضا داریم از ظرفیت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی برای انجام پژوهش استفاده کنند.
عزیزی اضافه کرد: مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فرصت خوبی است که خوشبختانه مرکز تحقیقات بلوط به امضای هیات امنای دانشگاه رسیده و می‌تواند در راستای تحقیقات مربوط به حوزه کشاورزی و منابع طبیعی موثر باشد.
وی یادآور شد: مجوز پژوهشکده عسل و فراورده‌های آن در این دانشگاه اخذ شده است.
انتهای پیام

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/76184/اخذ-مجوز-پژوهشکده-عسل-و-فراورده‌های-آن-در-دانشگاه
بستن   چاپ