ندای لرستان
در گفت و گو با مهر مطرح شد؛
عشایر سیل‌زده پلدختردر بن‌بست مشکلات/انتقاد از امور عشایری لرستان
سه شنبه 20 آذر 1397 - 14:30:38
ندای لرستان - پلدختر- نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی گفت: عشایر این شهرستان بعد از وقوع سیلاب با مشکلاتی مانند قطع راه دسترسی، کمبود سوخت و علوفه مواجه هستند.

سید حمیدرضا کاظمی در گفت و گو با خبرنگار مهر در رابطه با وضعیت مناطق سیل زده شهرستان پلدختر، اظهار داشت: مدیر کل امور عشایر لرستان نقش خود را در جریان سیلاب اخیر ایفا نکرده و با گذشت چندین روز، راه عشایر منطقه «پاعلم» مسدود است و سوخت دریافت نکرده اند.
وی، افزود: مشکلات ناشی از جریان سیلاب، عشایر شهرستان پلدختر چندین بار از طریق مدیریت استان و شهرستان و رئیس سازمان عشایری کشور پیگیری شد اما متاسفانه مدیریت عشایری لرستان درحد توان، مقدورات و انتظارات حضور پیدا نکرد.

نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی، گفت: در این فصل از سال تمام عشایر لرستان در شهرستان پلدختر مستقر هستند و مشکلات زیادی از جمله قطع راه راتباطی، سوخت و علوفه دارند و مورد توجه امور عشایر استان قرار نگرفته و در این راستا اقدام عملی و حرکت قابل توجهی در راستای حل مشکلات منطقه عشایری پلدختر صورت نگرفته است.
کاظمی با بیان اینکه عشایر پلدختر متعلق به کل استان لرستان است، افزود: عملکرد امور عشایر استان لرستان در راستای رفع مشکلات مناطق عشایری پلدختر در جریان سیلاب اخیر رضایت بخش نیست و تا کنون با گذشت چند روز از وقوع سیل جاده های عشایری بخش هایی از شهرستان و روستاها بازگشایی نشده است.
وی، خاطرنشان کرد: در جلسه ای که با مدیر کل امور عشایر استان برگزار شد، مسائل و مشکلات ناشی از سیلاب برای عشایر مطرح شد اما مشکل سوخت، جاده دسترسی و علوفه دارند که از مسئولان مربوطه می خواهیم به طور جد به این موضوع ورود پیدا کنند.

نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی، افزود: عشایر ذخایر انقلاب و مردمی اصیل و ارادتمند به نظام و انقلاب و رهبری هستند و به تولید کشور کمک شایانی می کنند و باید نسبت به رفع مشکلات این قشر از جامعه که دچار آسیب شده اند اقدام شود.
کاظمی، به سفر رئیس سارمان بحران کشور به شهرستان پلدختر اشاره کرد و افزود: در جریان این سفر یک میلیارد تومان برای آسیب دیدگان از سیلاب شهرستان در نظر گرفته شد و باید دستگاه های شهرستان خسارات را برآورد و پس از امضا استاندار به مدیریت سازمان بحران کشور ارسال شود تا اعتبار مورد نیاز تخصیص یابد.
وی، افزود: با وجود غافلگیرانه بودن سیلاب اما در سطح استان در حد بضاعت کمک های خوبی به مناطق سیل زده صورت گرفت، اما به دلیل حجم بالای خسارت امکانات استان در مناطق وسیع روستایی و عشایری محدود است.

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/73583/عشایر-سیل‌زده-پلدختردر-بن‌بست-مشکلات-انتقاد-از-امور-عشایری-لرستان
بستن   چاپ