ندای لرستان
فرماندارسلسله:
قابلیت های بومی و محلی در تولیدات بکار گرفته شود
یکشنبه 6 آبان 1397 - 1:05:53 PM
ایرنا
ندای لرستان - خرم آباد- فرماندار سلسله گفت: باید قابلیت های بومی و محلی در تولیدات بانوان کارآفرین شهرستان به کار گرفته شود.
  شریف خسروی روز یکشنبه در نشست مشترک با بانوان کارآفرین در سالن جلسات فرمانداری با بیان اینکه بانوان کارآفرین هم در عرصه تولید و هم در تربیت نسل آینده جامعه فعالیت می کنند، اظهار داشت: بانوان کارآفرین همیشه توانسته اند با توانایی‌ها و برنامه ریزی‌های خوبی که دارند بر مشکلات و موانع غلبه کنند و به موفقیت های مهمی دست یابند.
وی با بیان اینکه بانوان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند و بی توجهی به ظرفیت این افراد باعث می شود که جامعه نیمی از توان خود را در توسعه و پیشرفت در اختیار نداشته باشد، عنوان کرد: بانوان در حوزه های مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی به خوبی ثابت کرده اند که مسئولیت هایی که به آن ها واگذار شده است را به خوبی انجام داده اند.
خسروی با اشاره به مسائل و مشکلات پیش روی بانوان کارآفرین شهرستان در بخش کشاورزی، خاطرنشان کرد: باید اداره جهاد کشاورزی شهرستان ضمن ارائه برنامه ای منسجم و عملیاتی و قابل کاربرد برای برندسازی و بسته بندی عسل، سیر و زعفران تولیدی بانوان شهرستان، اجرایی شدن برنامه های خود را به فرمانداری ارائه نماید.
فرماندار سلسله با تاکید بر لزوم حمایت شدن بانوانی که در زمینه تولید لبنیات و دامداری فعالیت می کنند، افزود: باید نهاده های دامی مورد نیاز این تولیدکنندگان در اختیار آن ها قرار بگیرد اما به گونه ای که بازتوزیع در بازار نشود.
وی با بیان اینکه انتظار می رود که اداره صنعت و معدن شهرستان تشکل صاداراتی برای قابلیت های شهرستان تشکیل دهد، عنوان کرد: باید تشکیل اتحادیه فرش و بازاریابی برای فروش فرش تولیدی بافندگان شهرستان در دستور کار قرار گیرد.
خسروی با تاکید بر اینکه انتظار می رود بافندگان فرش سلیقه را با زحمت خود ترکیب کنند، تصریح کرد: بازنگری در ایده ها، افکار، نقشه ها، استفاده از نمادهای ملی، توجه به رشادت های قهرمان های ملی و قابلیت های بومی و محلی می تواند بازار فروش فرش های تولیدی بافندگان شهرستان را دستخوش تغییر و تحول نماید.
به گفته مسئول امور بانوان فرمانداری شهرستان سلسله بیش از 37 هزار نفر از جمعیت شهرستان سلسله را بانوان تشکیل می دهند که حدود 20 هزار نفر از این جمعیت زنان روستایی و مابقی شهری هستند.
عمده فعالیت های بانوان کارآفرین شهرستان در زمینه های تولید شن و ماسه، پرورش مرغ گوشتی، کشت گیاهان دارویی، بسته بندی حبوبات، و تولید فرش، تابلو فرش و گلیم است.
در این نشست زنان کارآفرین مهمترین مشکلات خود را مطرح و فرماندار سلسله دستورات لازم برای برطرف شدن آنها صادر کرد.
شهرستان سلسله بیش از 75 هزار نفر جمعیت دارد.


http://www.Lor-Online.ir/fa/News/68354/قابلیت-های-بومی-و-محلی-در-تولیدات-بکار-گرفته-شود
بستن   چاپ