ندای لرستان
اهالیِ تشنه
سه شنبه 23 مرداد 1397 - 16:16:45
ندای لرستان - پایگاه خبری یافته در مطلبی با عنوان " اهالی تشنه" نوشت: آبفار روستایی الیگودرز با تانکر مسوولیت آب‌رسانی را به روستای ززم و دیگر روستاها عهده‌دار است و در حد توان انجام داده اما این اقدام نتوانسته مشکلات بی آبی این روستا را رفع نماید.
در ادامه مطلب آمده است: تعدادی از اهالی روستای ززم در اعتراض به کمبود آب جاده را مسدود نمودند که با تدبیر دادستان شهرستان و سرهنگ ذلقی فرمانده انتظامی الیگودرز و معاون فرماندار و همراهی بزرگان روستا، خوشبختانه موضوع در زمانی کوتاه خاتمه یافت و از تداوم انسداد جاده جلوگیری شد.
اگر چه هیچ قانون و منطقی انجام این گونه اقدامات خودسرانه را نمی‌پذیرد و درخواست‌ها باید از مسیر قانونی طی شود اما مظلومیت اهالی روستاهای الیگودرز هنگامی متبلور می‌شود که استان‌های اصفهان و قم و مرکزی روستاهای کویری را از آب این منطقه بهره‌مند و آباد می‌سازند.
انتقال آبی که قرار بود تنها حوضه شرب مقصد را تامین نماید، اما آکواریوم آبی و گردشگری، صنعت و کشاورزی و احداث نیروگاه آبی با آب گوارای الیگودرز شهرهای مرکزی ایران را به سمت توسعه هدایت نمود.
آبفار روستایی الیگودرز با تانکر مسوولیت آب‌رسانی را به روستای ززم و دیگر روستاها عهده‌دار است و در حد توان انجام داده اما این اقدام نتوانسته مشکلات بی آبی این روستا را رفع نماید.
مخلص کلام؛ وقتی روستایی در 5 کیلومتری الیگودرز و بالادست سد حوضیان دچار بی‌آبی شده هشدار جدی است و بی‌شک در صورت عدم مدیریت مسؤولین و نبود همکاری مردم شهر الیگودرز نیز دچار مشکلات جدی شود.
آقای مدیرعامل محترم آب منطقه‌ای لرستان!
دست ما کوتاه و خرما بر نخیل، اکثر روستاهای الیگودرز با بحران مواجه است، آب شیرین و گوارای این منطقه نوش جان هم‌وطنانمان و امید است چرخ اقتصاد و توسعه سه استان مهم و صنعتی ایران با آب الیگودرز محروم با شادکامی مردم دیار بهره‌مند بچرخد، اما سهم مردم الیگودرز به‌عنوان مبدا انتقال کجاست؟
عملیات سدهای قشلاق، چمن سلطان، دارسفید که مطالعات آن‌ها انجام‌گرفته چه زمان آغاز می‌شود؟ سرنوشت سد دهجانی که پس از پایان مطالعه، اعتبار آن در دل طرح قمرود تعریف شده به کجا رسید؟
مگر نه اینکه این سدها برای جبران خسارات طرح موسوم به قمرود به الیگودرز داده شد! عملیات سد عالی محمود کی آغاز خواهد شد؟ و سؤالات دیگر که بیان آن‌ها تکرار مکررات است و تنها بر رنجمان می‌افزاید.
آب‌نبات‌چوبی و وعده‌ها نمی‌تواند برای این مردم که با انتقال آب قمرود به فلاکت افتاده‌اند خوشبختی بیاورد!
همان‌گونه که ساماندهی رودخانه الیگودرز که حتی در بروجرد هم اجرا می‌شود نمی‌تواند به جبران خسارات طرح قمرود باشد. بیایید به خاطر رضای خدا این مردم نجیب را در یابید.
نمایندگان محترم لرستان بیایید رو در بایستی با علی لاریجانی نماینده قم را کنار بگذارید و با نگاهی گسترده‌تر به توسعه همه لرستان بی اندیشید که آفت لرستان و عقب‌ماندگی آن نتیجه نگاه جزیره‌ای است.
بیایید از اختیارات قانونی خود بهره برده و در صحن مجلس فریادگر حقوق مردم لرستان باشید و برای یک‌بار از وزیر نیرو چرایی فلاکت روستاهای لرستان را جویا شوید.
جناب مدیرعامل محترم چندی قبل از خروج ببش از 12 میلیارد مترمکعب آب از استان خبر دادید، به نظر شما تنها راه مهار روان آب‌ها پیگیری اجرای سدها نمی‌باشد؟
کلام آخر؛ بحران آب همه کشور را فرا گرفته است، اما بحران آب روستاهای الیگودرز در نتیجه انتقال آب به شهرهای مرکزی ایران و عدم توجه به جبران خسارات و پرداخت حق آبه می‌باشد که یقینا با عمل به وعده‌هایی نظیر شروع فعالیت سدهای مطالعه شده این بحران کاهش خواهد یافت.
منبع: پایگاه خبری یافته
7269/6060

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/48845/اهالیِ-تشنه
بستن   چاپ