ندای لرستان
مدیرکل تامین اجتماعی لرستان:
رسانه‌ها مردم را به فرهنگ بیمه‌ای سوق دهند/ مطالبه 800 میلیارد تومانی
يکشنبه 24 تير 1397 - 13:51:52
ندای لرستان - مدیرکل تامین اجتماعی لرستان با بیان اینکه نظام رسانه‌ای موجب توسعه فرهنگی می‌شود، خاطرنشان کرد: رسانه‌ها مردم را به فرهنگ بیمه‌ای سوق دهند.
به گزارش ایسنا منطقه لرستان، علی جهانی در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه کشورهای جنوب شرقی آسیا بر مبنای یک نظام رسانه‌ای توسعه‌محور پیش رفته‌اند، اظهار کرد: نظام رسانه‌ای موجب توسعه فرهنگ کمااینکه رسانه‌ها اساس توسعه هستند.
وی با اشاره به اینکه 750 هزار جمعیت لرستان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند به آمار50 هزار نفری مستمری بگیران اشاره کرد و گفت: هر نفر دو و نیم میلیون تومان می‌گیرد و این در حالی است درآمدهای ما 70 درصد هزینه‌ها را تشکیل می‌دهد.
وی با اشاره به اینکه در استان 20 هزار کارگاه تحت پوشش حوزه تامین اجتماعی است به مطالبات 800 میلیارد تومانی تامین اجتماعی لرستان اشاره و افزود: است و یکی از چالش‌های ما وصول این بیمه ها و فرار بیمه‌ای است.
جهانی با بیان اینکه ماده 37 و 47 جهت بازرسی از کارگاه‌ها وجود دارد، خاطرنشان کرد: اما هنوز افرادی داریم که در این کارگاه فاقد بیمه هستند، لذا باید به سمت سازمان دانش محور حرکت کرد تا بتوانیم به سمت بهبود برویم.
مدیرکل تامین اجتماعی لرستان به جایگاه لرستان در حوزه بیمه‌ای اشاره و با ذکر این مطلب که لرستان جز استان‌های آخر کشور و دارای تراز بیمه‌ای ما تراز منفی است، اضافه کرد: باید شاخص‌ها را به سمت بهبود ببریم.
وی با اشاره به اینکه توسعه یک حرکت گام به گام است و چیدمان نیروی انسانی مهم‌ترین شاخص آن به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: اگر این چیدمان بر اساس کارآمدی نباشد نمی‌توان انتظار توسعه سازمانی داشت لذا باید این چیدمان را در یک فرآیند زمانی طی کرد.
جهانی در خصوص سختی کار رسانه گفت: بیمه خبرنگاران در کار رسانه‌ای دارای فشارهای روانی است و بخشنامه برای سخت و زیان‌آور بودن کار خبرنگاران هم با این رویکرد صادر شد زیرا تولید خبر سخت و زیان‌آور است به طوری‌که یادداشت‌ها، مقالات، گزارش یا خبر تماما چالش برانگیز هستند.
مدیرکل تامین اجتماعی لرستان افزود: سخت و زیان‌آور زمانی محقق می‌شود که یک خبرگزاری لیست افراد را با ذکر شغل به تامین اجتماعی ارسال کند و به عبارتی رابطه بیمه‌ای داشته باشند لذا می‌طلبد خبرنگاران با همکاری ارشاد و در قالب یک انجمن برای استفاده از مزایای قانون سخت و زیان‌آور بودن کار خبرنگاران اقدام کنند.
وی در خصوص فعالیت‌های این سازمان در حوزه تکریم ارباب رجوع گفت: برای کاهش حجم مراجعات دفاتر کارگزاری ایجاد کردیم و در آینده هم به سمتی می‌رویم تا دفترچه درمان حذف شود.
جهانی به ارتباط شغل و دستمزد و سابقه افراد اشاره و با ذکر این مطلب که بازرسی تامین اجتماعی مکلف است از تمام کارگاه‌ها بازرسی کند، اظهارکرد: شغل‌ها با نوع کار و ماهیت کار اعلام شود.
مدیرکل تامین اجتماعی لرستان به چند بعدی بودن کرامت و تکریم ارباب رجوع اشاره و با ذکر این مطلب که حوزه بیمه‌ای و درمانی یک‌هشتم، کل مراجعات استان را دارد، ادامه داد: نظام الکترونیک در حوزه تکریم ارباب رجوع است و ما به سمتی می‌رویم تا طی چند ماه آینده صددرصد کارفرمایان کل لیست بیمه را به صورت الکترونیکی پرداخت کنند.
وی با اشاره به اینکه 30 مورد از کارگاه‌های استان 70 درصد مطالبات تامین اجتماعی را تشکیل داده‌اند، بیشترین مطالبات بیمه‌ای را مربوط به شهرداری‌ها با مبلغ 250 میلیارد تومان دانست و افزود: شرکت پارسیلون 40 میلیارد تومان شرکت پارسیلون بدهی دارد.
جهانی با بیان اینکه تامین اجتماعی یک سیستم درآمد هزینه‌ای است و باید تامین اجتماعی را با مشارکت عمومی به سمت توسعه برویم‌، اظهارکرد: بیمه شدگان مشمول کمک دولت در چند دسته هستند به طوری‌که رسانه ها اگر ماهیت انتشاراتی داشته باشند نیز مشمول کمک دولت هستند
مدیرکل تامین اجتماعی لرستان با بیان اینکه کارگران سازمانی یک چهارم حق بیمه را پرداخت می‌کنند، اضافه کرد: 35 هزار کارگر ساختمانی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی است اما این مورد باید راستی‌آزمایی شوند.
انتهای پیام

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/33512/رسانه‌ها-مردم-را-به-فرهنگ-بیمه‌ای-سوق-دهند--مطالبه-800-میلیارد-تومانی
بستن   چاپ