ندای لرستان
نایب رئیس اتاق ایران تاکید کرد:
سیستم‎ بانکی، مالیاتی و تامین اجتماعی بلای جان صنعتگران
يکشنبه 27 خرداد 1397 - 13:19:24
لر آنلاین - نایب رئیس اتاق ایران گفت: متأسفانه شعار دولت در حمایت از تولید هیچ‎گاه عملی نشد و این موجب گلایه‎مندی جدی تولیدکنندگان شده است.
 به گزارش ایسنا منطقه لرستان، حسین سلاحورزی در جلسه هم‎اندیشی رفع مشکلات واحدهای تولیدی اظهار کرد: حمایت از تولید نه تنها در اولویت کاری دولت قرار نگرفته بلکه جزو اولویت‎های اصلی آن نیست.
وی با اشاره به اینکه بخشی از تلاطم‎های ایجاد شده در حوزه تولید و صنعت ناشی از محیط کسب و کار است، عنوان کرد: عوامل محیط کسب و کار خارج از اختیار مدیریتی مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی است.
رئیس اتاق بازرگانی لرستان با اشاره به تاثیر عواملی مانند تحریم‎های قبل از برجام، نوسانات کلی در اقتصاد و شرایط فعلی فراهم شده در ایجاد اختلال در فعالیت بنگاه‎های تولیدی بیان کرد: بخشی از مشکلات به نحوه مدیریت بنگاه‎ها برمی‎گردد، اما بخش عمده‎ای از مسائل خارج از اراده آن‌ها است.
سلاحورزی افزود: در حالی تولیدکنندگان تاثیرات ناشی از تحریم‌ها را تحمل کرده و مواد اولیه با نرخ ارز کنونی می‎خرند که وزارت کار بی‎توجه به شرایط اقتصادی دستمزد نیروهای کار را 20 درصد افزایش داده و از سوی دیگر سازمان تامین اجتماعی تنها به فکر وصول منابع خود است.
وی با اشاره به گلایه جدی تولیدکنندگان از دولت دوازدهم تاکید کرد: نه تنها تولید اولویت اول دولت نیست، بلکه جزو اولویت‎های اولیه نیز محسوب نمی‎شود، اگر چه شعار رئیس جمهور حمایت از تولیدکنندگان بود، اما در عمل این اتفاق رخ نداده است، از سویی تصمیمات بدون مشورت گرفتن از فعالان بخش خصوصی و توجه به شرایط کنونی اقتصادی اتخاذ می‎شود.
رئیس اتاق بازرگانی لرستان با اشاره به اینکه در دو ماهه اول امسال20 میلیارد دلار ثبت سفارش انجام شده و اگر به همین منوال پیش برویم، تا پایان سال باید 150 میلیارد دلار واردات داشته باشیم، گفت: این در حالی است که میزان واردات سال گذشته 50 میلیارد دلار هم نبوده است.
سلاحورزی خاطرنشان کرد: با ایجاد یک جاذبه کاذب همه برای استفاده از ارز 4200 تومانی علاقمند به واردات شده‎اند، در شرایطی که می دانیم عملا تامین چنین ارزی وجود ندارد که این باعث عدم تعادل در عرضه و تقاضا می‌شود.
وی ادامه داد: قیمت‎ها در بازار نیز به صورت اتوماتیک به سمتی قیمتی رفته که دلال‎ها تعریف می‎کنند و این خود موجب بالا رفتن نرخ مواد اولیه شده است.
رئیس اتاق بازرگانی لرستان تصریح کرد: در حالی همه دولت‎ها با توجه به پیش‎بینی تورم یا رکود یا مسائل دیگر موجود ماهانه نرخ مالیات را افزایش یا کاهش می‎دهند که 10 سال است، چه در دوران رکود و چه رکود در سیاست‎های مالیات استانی تغییری رخ نداده است.
سلاحورزی با اشاره به مشکلات واحدهای تولیدی در حوزه استانی افزود: برخی بانک‎های استانی منابع مردم را می‎گیرند، اما تنها 10درصد آن را در قالب تسهیلات پرداخت کرده و 90 درصد دیگر را به استان‎های دیگر می‎برند.
وی تاکید کرد: چطور امکان استفاده شناور منابع بین استان‎ها وجود دارد، اما در لرستان حتما باید هزینه‎های تامین اجتماعی را در خود استان تامین کنیم؟
این مسئول تصریح کرد: در حالی لرستان از نظر منابع در رده شانزدهم کشور قرار دارد که سهم آن از نظر تولید ناخالص،GDP و موضوعات دیگر جزو استان‎های آخر است.
سلاحورزی اظهار کرد: از طرفی سهم لرستان در بیکاری از متوسط کشوری دو برابر و در بیکاری جوانان سه برابر است، همچنین توان و قوت اقتصاد در این استان نصف متوسط کشور است.
وی بیان کرد: اگر چه واحدهای تولیدی باید با همفکری و درک شرایط موجود کشور نقش همراهی خود را انجام دهند، اما معتقدیم که در حوزه‎های بانکی، تامین اجتماعی و مالیاتی امکان برخورد با تساهل و تسامح بیشتری وجود دارد که متأسفانه این مهم در لرستان صورت نمی‎گیرد.
رئیس اتاق بازرگانی لرستان خاطر نشان کرد: بر این اساس مقرر شده به تفکیک گزارشی از مشکلات واحدها با سیستم بانکی، مالیاتی و تامین اجتماعی تهیه و اقدامات بعدی با هدف حل بخشی از مشکلات تولیدکنندگان و صنعتگران انجام شود.
انتهای پیام

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/29150/سیستم‎-بانکی،-مالیاتی-و-تامین-اجتماعی-بلای-جان-صنعتگران
بستن   چاپ