ندای لرستان
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تاکید کرد:
لزوم بازنگری الگوهای موفق مدیریتی/موفقیت‌ سبک مدیریتی جهادی
سه شنبه 28 فروردین 1397 - 1:03:08 AM
ایسنا
لر آنلاین - مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس لرستان با بیان این‌که «مدیریت جهادی» یک سبک مدیریتی موفق است، گفت: دفاع از نظام، کار و تلاش باید در راس امور باشد و برای این‌که نظام جمهوری اسلامی پایدار بماند. باید الگوهای موفق مدیریتی را بازنگری کنیم تا نقشه راهی برای نسل جوان ما باشد.
  حجت‌الله ناصرپور در نخستین جلسه شورای هماهنگی دفاع مقدس اظهار کرد: هر کشوری برای دفاع از خودش، برای موفقیت، رشد و توسعه نیاز به یک‌سری سرمایه‌های دینی، مالی و اقتصادی دارد.
وی گفت: در دو دهه اخیر دانشمندان علوم اجتماعی سرمایه‌ای را تحت عنوان «سرمایه اجتماعی» مطرح می‌کنند. به‌عبارتی بنا به دیدگاه دانشمندان، سه سرمایه‌ای که باعث رشد کشور هستند سرمایه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است که به‌لحاظ معنوی می‌تواند نواقص سرمایه‌های مادی و فیزیکی را برطرف کند.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان تصریح کرد: در واقع سرمایه اجتماعی بحث پیوند روابط بین انسان‌هاست که صداقت، اعتماد و اطمینان به‌عنوان سه مؤلفه اصلی این سرمایه هستند و آن کشوری می‌تواند موفق باشد که بتواند این سرمایه اجتماعی را در جهت تحقق اهدافش هدایت کند.
ناصرپور گفت: دین به همراه خودش اساسی‌ترین مؤلفه‌های سرمایه اجتماعی را دارد. چراکه در آن احکام، اعتقادات، باورها و اخلاقیات نهفته‌ای که هرکدام از آن‌ها را در نظر بگیریم بحث از پیوندها و ارتباطات اثربخش است.
وی ادامه داد: هفت عاملی که برای سرمایه اجتماعی در آموزه‌های دین می‌شود به آن‌ها اعتقاد داشت؛ باتوجه به گفتار امام علی(ع) عبارت‌از تقوا، عدالت، اجتناب از غرور، تواضع، گشاده‌رویی، پرهیز از دنیاطلبی، مقابله با ضد ارزش‌هاست کمااینکه این عوامل بخشی از قدرت دین در انباشت و کاشت سرمایه اجتماعی است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان اضافه کرد: انقلاب اسلامی با تکیه بر سرمایه اجتماعی، حول محوریت وجود حضرت امام(ره) ایجاد شد و امام آن مقوله اعتماد و صداقت را داشتند که مردم به حرف ایشان عمل کردند همچنین در هشت سال دفاع مقدس هم همین محوریت اعتماد به امام وجود داشت و همین سرمایه باعث انسجام، وحدت و حضور حداکثری مردم در جبهه‌های حق علیه باطل شد.
جامعه‌ای که انسجام داشته باشد پیوستگی و وحدت ایجاد می‎شود
ناصرپور گفت: جامعه‌ای که انسجام داشته باشد پیوستگی و وحدت ایجاد می‎شود، اقتدار ملی تولید می‌شود چراکه سرمایه اجتماعی عاملی است که باعث می‌شود نواقص و ضعف‌های اقتصادی و مالی از بین بروند. در بحث سرمایه اجتماعی اولین عامل رهبری و ولایت است(گفتمان ولایت) همین فکر و گفتمان الهی که حاکم بر نظام جمهوری اسلامی است باعث شد که مکتب‌های دینی مانند؛ مکتب‌های عاشورا و فرهنگ مهدوی در بین مردم حاکم شود.
وی در ادامه با اشاره به این‌که جنگ یکی‌از مؤلفه‌های اجتماعی جهت‌دهنده بود، گفت: هرگاه مسئولان وحدت‌رویه و صداقت در گفتار و کردارشان داشتند مردم بیشتر پای کار بودند.
ناصرپور گفت: امروزه جمهوری اسلامی در نبرد واقعی با دشمن است همان نبرد هشت سال دفاع مقدس امروزه ساری و جاری‌است اما چهره‌اش فرق کرده است.بنابراین دفاع از نظام، کار و تلاش باید در راس امور باشد و برای این‌که نظام جمهوری اسلامی پایدار بماند. باید الگوهای موفق مدیریتی را بازنگری کنیم تا نقشه راهی برای نسل جوان ما باشد.
وی تصریح کرد: یک سبک مدیریتی بسیار زیبایی معرفی شد تحت عنوان «مدیریت جهادی» و امروزه شاهدیم مدافعان حرم با همان سبک دارند موفق می‌شوند.


http://www.Lor-Online.ir/fa/News/21690/لزوم-بازنگری-الگوهای-موفق-مدیریتی-موفقیت‌-سبک-مدیریتی-جهادی
بستن   چاپ