ندای لرستان
مدیرکل حفاظت و حمایت سازمان جنگلها،مراتع و آبخیزداری:
تغییر اقلیم و ریزگردها، علت شیوع آفت در درختان بلوط است
يکشنبه 19 فروردين 1397 - 20:04:54
لر آنلاین - خرم آباد - مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان جنگلها،مراتع و آبخیزداری کشور گفت: تغییر اقلیم ، عدم بارش مناسب و ریزگردها از عوامل شیوع آفت در درختان بلوط است.
به گزارش ایرنا،بهمن افراسیابی روز یکشنبه در بازدید از کانون های بروز آفت پروانه خوار بلوط در لرستان افزود: ورود ریزگردها به کشور و نشستن گرد وخاک بر روی برگ درختان و بستن روزنه آنها می تواند یکی ازعوامل اصلی شیوع این آفت باشد.
وی بهترین راه مبارزه با این آفت را سم پاشی عنوان کرد و گفت: سازمان جنگلها از هیچ کوششی برای نجات جنگلهای زاگرس دریغ نمی کند و نجات جنگلهای زاگرس یکی از اولویت های کاری این سازمان است.
طغیان آفت پروانه خوار بلوط به جنگل های زاگرس ، از جمله آفاتی است که می تواند خسارت های شدید و جبران ناپذیری بر پیکره درختان ارزشمند بلوط وارد کند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان نیز در این بازدید عملکرد مخرب این آفت را تشریح کرد و افزود: گستردگی و پراکندگی جنگلهای بلوط و انتشار این آفت در سطح جنگلهای زاگرس، عملیات حفاظت و مراقبت را با مشکل مواجه کرده است.
شیرزاد نجفی با بیان اینکه کانون های مهم و حساس به این آفت در استان شناسایی شده است،اظهار کرد : دستور اقدامات پیشگیرانه و عملیات سم پاشی در بخش سپید دشت ، چم چیت و دیگر نقاط بحرانی آلوده به این آفت در روزهای آینده صورت می گیرد.
به گفته وی آفت برگ خوار بلوط به 50 هزار هکتار از جنگل های این استان خسارت وارد کرده است.
استان لرستان دارای یک میلیون و 217هزار هکتار جنگل است که در کشور، رتبه دوم را از نظر سرانه جنگل به خود اختصاص داده است.
9872/6060

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/19407/تغییر-اقلیم-و-ریزگردها،-علت-شیوع-آفت-در-درختان-بلوط-است
بستن   چاپ