ندای لرستان
ماندگاری گوشت منجمد قطعه‌بندی شده، 12 ماه از زمان تولید است
چهارشنبه 18 بهمن 1396 - 12:40:39 AM
ایسنا
لر آنلاین - عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان گفت: برای نگهداری گوشت مازاد بر نیاز مصرف روزانه، باید آن را در دمای منفی 18 درجه نگهداری کرد.
بهروز یاراحمدی  اظهار کرد: گوشت قرمز تازه شامل قطعه‌بندی لاشه گاو، گاومیش، گوسفند یا بز است که در دمای صفر تا 4 درجه سانتی‌گراد و بیش از مدت 72 ساعت از زمان قطعه‌بندی آن نگذشته باشد.
وی اضافه کرد: از لحاظ ویژگی‌های حسی و ظاهری، گوشت تازه باید کاملاً تمیز و بدون آثار آلودگی، بیماری، کوفتگی، خون‌مردگی، گره‌های لنفاوی و ذرات خارجی باشد.
یاراحمدی بیان کرد: گوشت قرمز منجمد علاوه بر مشخصاتی که گوشت قرمز تازه باید داشته باشد می‌بایست فاقد آثار سوختگی ناشی از انجماد و یا قارچ‌زدگی باشد.
استادیار پژوهش بخش تحقیقات علوم دامی استان خطرنشان کرد: ظروف بسته‌بندی گوشت باید سالم، نو، پاکیزه،خشک، بی‌بو و استفاده نشده باشد.
وی گفت: گوشت تازه با بسته‌بندی معمولی سه روز و با بسته‌بندی در اتمسفر اصلاح شده 7 روز در دمای صفر تا 4 درجه عمر ماندگاری دارد. ماندگاری گوشت منجمد قطعه‌بندی شده 12 ماه از زمان تولید است.
یاراحمدی ادامه داد: برای نگهداری گوشت مازاد بر نیاز مصرف روزانه، باید آن را در دمای منفی 18 درجه و به مدت حداکثر سه ماه در فریزر نگهداری کرد.
این محقق بیان کرد: مهم‌ترین تخلفات بهداشتی گوشت قرمز شامل عرضه و فروش گوشت بسته‌بندی تاریخ گذشته، عرضه گوشت منجمد آب شده به جای تازه، تهیه گوشت چرخ کرده از گوشت سر و صورت گاو، ریه و سنگدان مرغ، تغییر یا مخدوش کردن تاریخ تولید و انقضا و در نهایت عدم رعایت اصول بهداشت فردی مانند نداشتن لباس کار مناسب، کارت بهداشت یا گواهی سلامت و... در زمان فعالیت بوده که رعایت موارد فوق موجب سلامت جامعه و ایجاد اعتماد عمومی در جامعه می‌شود.


http://www.Lor-Online.ir/fa/News/13136/ماندگاری-گوشت-منجمد-قطعه‌بندی-شده،-12-ماه-از-زمان-تولید-است
بستن   چاپ