استفاده از ترکیبات فنلی عصاره پوست سبز گردو به جای آنتی اکسیدانهای مصنوعی
علمي
بزرگنمايي:
ندای لرستان - یک کارشناس ارشد تکنولوژی تولید مواد غذایی و مدیریت بازرگانی و دکتری مدیریت کسب و کار بر استفاده از ترکیبات فنلی عصاره پوست سبز گردو به جای آنتی اکسیدانهای مصنوعی تأکید کرد.
سارا صانعی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، اظهار کرد: یک کار تحقیقاتی با عنوان استفاده از ترکیبات فنلی (گالیک اسید) عصاره پوست سبز گردو به جای آنتی اکسیدانهای مصنوعی در روغن سرخ کردنی (پالم اولئین) انجام دادم که مورد استقبال بسیاری از اسایتد و کارخانهها قرار گرفت.
وی ادامه داد: در حالت عادی آنتیاکسیدانهایی که به روغنها به منظور جلوگیری از فساد اکسیداسیونی اضافه میشود، آنتیاکسیدانهای سنتزی BHA، BHT، TBHQ است که باعث سرطان میشود.
صانعی یادآور شد: در حال حاضر به منظور حفظ و افزایش سلامت مصرفکنندگان و نیز دستیابی به منابع طبیعی و ارزانقیمت تحقیقات در این زمینه ضروری است.
این کارشناس ارشد تکنولوژی تولید مواد غذایی و مدیریت بازرگانی و دکترای مدیریت کسب و کار تصریح کرد: پوست سبز گردو یکی از ضایعات کشاورزی است که حاوی آنتیاکسیدانهای طبیعی است.
وی بیان کرد: پژوهشهای بسیار اندکی در مورد تاثیر عصاره پوست سبز گردو به عنوان پاداکسنده طبیعی برونسیدیتی روغن سرخ کردنی پالم اولئین در ایران صورت گرفته و نتایج حاصل از آن نشان داد کاملاً قابل رقابت با آنتیاکسیدانهای مصنوعی است.
وی اضافه کرد: موضوعی که مهم است و باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد؛ حفظ و افزایش سلامت مصرفکنندگان و دستیابی به منابع و محصولات جدید برای رسیدن به این مهم است.
انتهای پیام
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/97768/