ندای لرستان

آخرين مطالب

برنج گوشت گاو تولید شد/ آیا این برنج عجیب را می‌خورید؟ علمي

برنج گوشت گاو تولید شد/ آیا این برنج عجیب را می‌خورید؟
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - محققان کره جنوبی اخیرا برنجی ترکیبی با سلول های گوشت گاو تولید شده در آزمایشگاه را خلق کرده اند آنان می گویند برنج گوشت گاو می تواند به منبع پایدار پروتئین تبدیل شود.

پروتئین برای یک رژیم غذایی سالم ضروری است و شما می‌توانید پروتئین خود را از گیاهان و حیوانات لوبیا، نخود، آجیل و دانه‌های غلات کامل و ماهی، مرغ و سایر دام‌ها دریافت کنید. توصیه می‌شود که بخش عمده پروتئین مورد نیاز خود را از منابع گیاهی مصرف کنید. متخصصان می‌گویند گوشت قرمز مانند گوشت گاو "باید به صورت محدودتر مصرف شود". تولید گوشت از نظر زیست محیطی ناپایدار است.
به گزارش دویچه وله، با این وجود، مصرف بیش از حد گوشت نیز می‌تواند منجر به بروز مشکلات سلامتی از جمله سرطان روده شود. اغلب این بیش‌تر به نحوه پختن گوشت مربوط می‌شود تا خود گوشت، اما هنوز هم باید در نظر داشت: به قول معروف شما همان چیزی هستید که می‌خورید. با این وجود، بسیاری از افراد از خوردن گوشت لذت می‌برند. بنابراین، ایده پیوند یک برنج به عنوان یک پروتئین گیاهی با گوشت گاو پایدار و آزمایشگاهی باید خبر خوشایندی باشد. این چیزی است که دانشمندان در کره جنوبی می‌گویند که ایجاد کرده اند و آن را "برنج گاو" می‌نامند.
برنج گوشت گاو چیست؟
محققان در سئول در کره جنوبی گوشت و سلول‌های چربی گاو‌ها را با ژلاتین ماهی پوشانده و در دانه‌های برنج قرار دادند و در آنجا کِشت صورت گرفت. پوشش ژلاتینی به مواد مغذی از مواد حیوانی یعنی ماهیچه‌های گوشت گاو و سلول‌های بنیادی چربی کمک کرد تا برنج رشد کرده و غنی شود. آن برنج به مدت ده روز در جریان یک کشت پرورش داده شد و به پروتئین و چربی سلول‌های حیوانی اجازه رشد داد. آن چه حاصل شد یک دانه صورتی و سفید بود.
آیا طعم خوبی دارد؟
طعم اولیه عمدتا طعم برنج است. با این وجود، طعم‌های پیچیده متعددی در هم تنیده شده اند. طعم پروتئینی تا حدودی مزه‌ای آجیلی دارد و پس از آن طعمی خامه‌ای و کره‌ای احساس می‌شود.

ندای لرستان


برنج گوشت گاو تا چه میزان مغذی است؟
برنج گوشت گاو آزمایشگاهی که به تازگی تولید شده حاوی 8 درصد پروتئین بیش‌تر و 7 درصد چربی بیش‌تر از برنج معمولی است. این امر باعث می‌شود آن ماده غذایی به منبعی غنی از اسید‌های آمینه ضروری تبدیل شود که پروتئین تولید می‌کند.
این ظرفیت بالقوه خود را به عنوان یک ابر غذای آینده نشان می‌دهد، اما هم چنین ایده‌هایی برای توسعه اشکال جدید محصولات غذایی هیبریدی ارائه می‌کند. با این وجود، برخی از کارشناسان مواد غذایی ارزش غذایی برنج گوشت گاو را زیر سوال برده اند.
محصول نهایی حاوی 4.8 گرم سلول گاو کشت شده بازای هر 1 کیلوگرم برنج است. بدان معنا که 0.5 درصد محصول نهایی را گوشت کشت شده و 99.5 درصد را برنج تشکیل می‌دهد. برای جایگزینی گوشت پروتئین موجود در محصول نهایی باید بیش‌تر باشد. برنج گوشت گاو تنها یکی از چندین آزمایش برای اصلاح برنج با هدف وارد کردن مواد مغذی بیش‌تر به رژیم غذایی اصلی افراد است. برای مثال، برنج طلایی به گونه‌ای مهندسی ژنتیک شده که حاوی نوعی ویتامین آ باشد که در رژیم غذایی برخی افراد در بخش‌هایی از آسیا و آفریقا وجود ندارد.
برنج گوشت گاو تا چه اندازه "سبز" یا سازگار با محیط زیست است؟
تیم کار کننده بر روی ایجاد برنج گوشت گاو اشاره کرد که کشت برنج هیبریدی توسط آنان گاز‌های گلخانه‌ای کمتری نسبت به تولید پروتئین گوشت گاو معمولی منتشر می‌کند. آنان می‌گویند 100 گرم پروتئین گوشت گاو حدود 50 کیلوگرم دی اکسید کربن آزاد می‌کند در حالی که تولید 100 گرم پروتئین از برنج هیبریدی کم‌تر از 6.27 کیلوگرم دی اکسید کربن آزاد می‌کند. در نتیجه، گوشت پرورشی به دلیل مزایای بالقوه آن برای محیط زیست، امنیت غذایی، پایداری و اخلاق حیوانی زمینه‌ای بسیار امیدوار کننده است.
آن تیم اولین افرادی نیستند که بر روی محصولات گوشتی تولید شده در آزمایشگاه کار می‌کند. اولین برگر گوشت در آزمایشگاه در سال 2013 میلادی توسط "مارک پست" دانشمند هلندی رونمایی شد. کم‌تر از یک دهه بعد صنعت گوشت آزمایشگاهی به بیش از 150 شرکت در سراسر جهان گسترش یافت. بخش عمده شرکت‌ها بر تولید جایگزین برای گوشت‌های معمولی مانند گوشت خوک، گوشت گاو و مرغ تمرکز کرده اند.

ندای لرستان


چرا خرید گوشت آزمایشگاهی دشوار است؟
گوشت تولید شده در آزمایشگاه هنوز برای تولید انبوه بسیار گران است و این بدان معناست که رساندن آن به قفسه‌های سوپرمارکت‌ها دشوار می‌باشد. یکی از چالش‌های اصلی آن است که گوشت تولید شده در ازمایشگاه برای رشد سلول‌ها به محصولات حیوانی متکی باشد. در مطالعه اخیر محققان دسته‌های اولیه سلول‌های ماهیچه‌ای و چربی خود را از گاو‌هایی که در یک کشتارگاه محلی ذبح شده بودند به دست آوردند. همه گوشت‌های آزمایشگاهی به سرم خون گاو به عنوان مکمل رشد متکی هستند.
این بهترین روشی است که ما برای رشد چنین سلولی در اختیار داریم تا بتوان با آن چیزی درست کرد. با این وجود، این روش بحث‌های زیست محیطی و مسائلی را به همراه دارد از حمله موضوع ظلم به حیوانات و گران بودن. با این وجود، تولید کنندگان نیز راه دشواری برای متقاعد کردن افراد به خوردن گوشت‌های کشت شده آزمایشگاهی دارند. نتیجه نظرسنجی‌ای انجام شده در بریتانیا توسط آژانس استاندارد‌های غذایی نشان داد که تنها یک سوم از شرکت کنندگان مایل به آزمایش گوشت آزمایشگاهی بودند. تقریبا نیمی از شرکت کنندگان گزارش دادند که هیچ چیز نمی‌تواند آنان را تشویق کند تا گوشت آزمایشگاهی را امتحان کنند، اما بیش از یک چهارم گفتند که اگر بدانند خوردن آن بی خطر است می‌توانند متقاعد شوند.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/944332/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رپر آمریکایی برای غزه خواند/ ویدئو

وجود 45 معدن غیرفعال در لرستان

عصر ایران: به جای سرک کشیدن به «بستر» دیگران ، حواس تان به «سفره» مردم خودمان باشد

انگیزه عامل قتل هولناک در بوستان ولایت فاش شد

تیراندازی، مراسم عروسی را در یک لحظه به عزا تبدیل کرد

جزئیات جدید از قتل مدیر ارشد شهرداری تهران

بازداشت باند نامرئی که همگی زن بودند

معمای ناپدید شدن سبحان 5 ساله

آمریکا و اسرائیل به نقطه شکست رسیدند؟

ترور یک اسرائیلی در مصر همزمان با آغاز یورش به رفح

بیمه محصولات زراعی در لرستان 22 درصد افزایش پیدا کرد

استاندار لرستان سرزده به ادارات کل کار و راه و شهرسازی رفت

افشاگری‌های هاشمی

هشدار درباره حریم مدارس

میزان واردات هواپیما و هلی‌کوپتر به کشور در دولت سیزدهم اعلام شد

تصاویر به هم پیوستن رودخانه سزار با رود گهر + فیلم | تفاوت رنگ آب 2 رود را ببینید

استاندار لرستان به تماشای بازی فوتبال خیبر و شهرداری آستارا رفت

سند آمایش لرستان در چارچوب برنامه توسعه تا مردادماه آماده شود

تلاش انتخاباتی اصولگرایان زیر سایه اختلافات تندروها

دیروز «زیرساخت»‌، امروز «کرامت زن» ‌

معامله گران محتاط شدند؛ بازار طلا به کف حمایت برگشت

راه بازار اجاره از بازار مسکن جدا شد؛ آمارهای نگران‌کننده برای مستاجران

لحظه تیراندازی مرگبار که جان یک زن بروجردی را گرفت

خیبر از شهرداری آستارا عوارض گرفت

صنعت دستاوردسازی در فرزندآوری!

هم‌میهن: چه کسانی از خشم و اعتراض مردم سودجویی می‌کنند؟

کارنامه تجارت خارجی دولت رئیسی در ماه اول سال

بودجه در کجا مصرف می‌شود؟

فیلم وحشتناک تیراندازی مرگبار به یک زن بروجردی در عروسی

دیدار شاگردان با معلم بعد از 50 سال در خرم‌آباد

مدیرمسئول همشهری نوشت: بغض وحدت ساز

فاطمه هاشمی: با گفتن دل‌مان می‌سوزد، کار پیش نمی‌رود

گریه برای وحدت!

ذره‌بین روی بودجه فرهنگی

استراتژی جدید برادر محسن؟

اختیارات بانک مرکزی برای کنترل بازار ارز تمدید شد

ثبت نام کن 30 هزار تومان بگیر

برگزاری جلسه ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی دامغان

بغض رئیس ترکید

ریاست یا رقابت در 1404؟

امنیت درون‌زا و توسعه ایران

بحران‌طلبی یک جریان سیاسی در زنگ حساب

درخواست ابطال افزایش 35 درصدی حقوق کارگران به دیوان عدالت اداری

خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند!

دستگیری شکارچی بی رحم حیات وحش در تنگ هفت خرم‌آباد

آخرین وضعیت سدهای کشور

گزارشی از وضعیت بازار اجاره بهای مسکن؛ اجاره بها، رهای رها !

هفت پله قرمز بورس؛ پیش‌بینی کارشناسان از بازار کم‌رونق در سال جاری

حضور نشر شاهد با حدود 20 اثر تازه در نمایشگاه کتاب تهران

شهرستان‌های استان تهران 57شهید امدادگر تقدیم انقلاب کرده است