دنورو، آشی آیینی
اجتماعي
بزرگنمايي:
ندای لرستان- اعظم
گنجی اظهار کرد: دنورو یا آش دندانی یک نوع سوپ یا آش لری است.
وی
اضافه کرد: مردم لرستان به نشانه شادی روییدن اولین دندان کودکشان این آش را درست
میکنند.
گنجی
بیان کرد: آنان معتقدند که اگر این آش همان موقع روییدن دندان کودک پخته نشود در
بزرگسالی دچار دندان قروچه میشود.
این
کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: پختن
این غذا برای مردم منطقه بیشتر جنبه آیینی دارد و پس از درست کردن دنورو به نشانه
جشن و شادی مقداری از آن را به همسایه هدیه میدهند.
وی
بیان کرد: همسایه نیز در عوض بهمنزله سلامتی نوزاد هدیهای به او میدهد.
گنجی
خاطرنشان کرد: مردم لرستان برای پخت دنورو از گندم، لوبیا، نخود، عدس و باقلا
استفاده میکنند.
-
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۸:۲۲:۱۵ AM
-
۴۱ بازديد
-
ایسنا
-
اعظم گنجی
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/89020/