کباب درست کردن با زغال سرطانزاست
علمي
بزرگنمايي:
ندای لرستان - معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: کباب درست کردن با زغال سرطانزاست.
به گزارش ایسنا منطقه لرستان، محسن اسدبیگی در شورای سلامت و امنیت غذایی استان با بیان اینکه پژوهشی از سوی دانشگاه علوم پزشکی روی موضوع کباب کردن گوشت با زغال انجام شده است، اظهار کرد: دودی که ناشی از چربی روی آتش میریزد حاوی یک سری مواد سرطانزاست.
وی ادامه داد: نتیجه این پژوهش نشان میدهد درست کردن کباب سرطانزاست هم بهواسطه موادی که در زغال وجود دارد و هم چربیهای موجود در گوشت، حرارت زیاد بر گوشت مضرات زیادی دارد.
اسدبیگی بیان کرد: نتیجه این پژوهش تأیید کرد که استفاده از زغال علاوه بر سرطانزایی مضرات دیگری دارد.
معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: کبابپزهای تشعشعی نسبت به زغال مضرات کمتری داشته است.
وی بر تشکیل کارگروههای تخصصی تأکید کرد و با بیان اینکه سالنهای غذایی و کبابپزها از کبابپزهای تشعشعی استفاده کنند، افزود: البته اداره کل استاندارد، استانداردی برای آن تعیین نکرده است.
اسدبیگی بیان کرد: در کباب کردن با زغال، علاوه بر اینکه زغال مواد محرک و شیمیایی دارد تولید مواد سرطانزا با استفاده از زغال خیلی زیاد است.
وی بر تشکیل جلسات با حضور صنوف تأکید کرد و با بیان اینکه باید زیرگروههای تخصصی در این راستا شکل گیرد، اضافه کرد: مطالعات مزیت استفاده از کبابپزهای تشعشعی را تأیید کرده است.
انتهای پیام
-
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۳:۳۴
-
۶۷ بازديد
-
-
ندای لرستان
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/88623/