ندای لرستان

آخرين مطالب

کباب درست کردن با زغال سرطان‌زاست علمي

کباب درست کردن با زغال سرطان‌زاست

  بزرگنمايي:

ندای لرستان - معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: کباب درست کردن با زغال سرطان‌زاست.
به گزارش ایسنا منطقه لرستان، محسن اسدبیگی در شورای سلامت و امنیت غذایی استان با بیان اینکه پژوهشی از سوی دانشگاه علوم پزشکی روی موضوع کباب کردن گوشت با زغال انجام شده است، اظهار کرد: دودی که ناشی از چربی روی آتش می‌ریزد حاوی یک سری مواد سرطان‌زاست.
وی ادامه داد: نتیجه این پژوهش نشان می‌دهد درست کردن کباب سرطان‌زاست هم به‌واسطه موادی که در زغال وجود دارد و هم چربی‌های موجود در گوشت، حرارت زیاد بر گوشت مضرات زیادی دارد.
اسدبیگی بیان کرد: نتیجه این پژوهش تأیید کرد که استفاده از زغال علاوه بر سرطان‌زایی مضرات دیگری دارد.
معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: کباب‌پزهای تشعشعی نسبت به زغال مضرات کمتری داشته است.
وی بر تشکیل کارگروه‌های تخصصی تأکید کرد و با بیان اینکه سالن‌های غذایی و کباب‌پزها از کباب‌پزهای تشعشعی استفاده کنند، افزود: البته اداره کل استاندارد، استانداردی برای آن تعیین نکرده است.
اسدبیگی بیان کرد: در کباب کردن با زغال، علاوه بر اینکه زغال مواد محرک و شیمیایی دارد تولید مواد سرطان‌زا با استفاده از زغال خیلی زیاد است.
وی بر تشکیل جلسات با حضور صنوف تأکید کرد و با بیان اینکه باید زیرگروه‌های تخصصی در این راستا شکل گیرد، اضافه کرد: مطالعات مزیت استفاده از کباب‌پزهای تشعشعی را تأیید کرده است.
انتهای پیام





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

کلان طرح مرکز رشد دستاورد بزرگ سال 97 بود

60دانش آموز بروجردی در المپیادهای علمی پذیرفته شدند

افزایش آمار دانشجویان بورس و غیر بورس در دانشگاه

مسافرین از غذاهای بین‌راهی ارزان قیمت استفاده نکنند

بلوط موثر در درمان نرمی استخوان

عوارض شنوایی و روان‌پزشکی مشکل بروز انفجار در برخی افراد است

بلوط موثر در درمان نرمی استخوان

مسافرین از غذاهای بین‌راهی ارزان قیمت استفاده نکنند

افزایش آمار دانشجویان بورس و غیر بورس در دانشگاه

رزرو تمامی مراکز رفاهی کمیته اسکان لرستان برای ایام نوروز

امسال دو هفته مدارس استان تعطیل بودند

یک دکترای علوم دام: پساب الکل انرژی‌زایی بالایی برای خوراک دام دارد

ایستگاه‌های سلامت در ورودی شهرها در ایام نوروز راه‌اندازی می‌شوند

محدودیت‌های ماده 4 قانون جدید چک به حالت تعلیق در آمد

مصدومین چهارشنبه آخر سال استان 58 نفر بودند

تهدیدات علیه زیرساخت‌های دانشگاه علوم پزشکی لرستان مشخص شوند

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی: ده درصد حوادث ترافیکی لرستان کاهش پیدا کرده است

برای حفظ سلامت مردم در نوروز از تمامی ظرفیت‌ها استفاده شود

فنوتیپ هر گیاه ترکیبی از عوامل ژنتیکی و محیطی است

مراکز علمی به کمک مدیریت خشکسالی بیایند

فوق تخصص آنکولوژی و خون: توده یا تومور مهم‌ترین علامت کانسر پستان است

کود سبز، رقیب علف‌های هرز

استقرار گروه‎های استارت آپ در مرکز نوآوری و شکوفایی دانشگاه آیت‎الله بروجردی(ره)

22 دانشجوی خارجی بورس و غیر بورس در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند

توده یا تومور مهم‌ترین علامت کانسر پستان است

استقرار گروه‎های استارت آپ در مرکز نوآوری و شکوفایی دانشگاه آیت‎الله بروجردی(ره)

با کمپ‎های غیرمجاز برخورد شود

کلنگ لاستیک‎سازی بارز به زمین زده شد

حفظ سلامت شاغلین، شاخص مهم توسعه‌یافتگی

شهرداری‌ها در تقویت کانون‌های سلامت نقش اساسی دارند

کباب درست کردن با زغال سرطان‌زاست

آمادگی طراحی و اجرای سازه‌های گلخانه‌ای ایرانی را داریم

ضرورت شناسایی زودهنگام اختلالات روحی روانی در مراحل اولیه بارداری

موفقیت اصلاح‌گران نباتات به میزان تنوع ژنتیکی موجود در گیاهان زراعی بستگی دارد

عدس، اعجوبه‌ای ریز

سلامت مسافران نوروزی نیازمند همکاری بین دستگاه‌های ذی‌ربط است

نان سبوس‌دار بهترین گزینه‌ها برای ارتقای امنیت غذایی و سلامت جامعه

شانکر، تهدیدی برای درختان گردو

شبکه انتقال دانش کشاورزی به‌خوبی برقرار نیست

ضرورت شناسایی زودهنگام اختلالات روحی روانی در مراحل اولیه بارداری

موفقیت اصلاح‌گران نباتات به میزان تنوع ژنتیکی موجود در گیاهان زراعی بستگی دارد

پژوهش باعث سرعت بخشی برنامه های محرومیت زدایی می شود

جوان دارای ایده و خلاق باید حمایت شود

در حوزه زیرساخت های علمی در لرستان سرمایه گذاری می شود

حرکت بر مبنای دانش تنها مسیر توسعه یافتگی است

دانشگاه ها به سمت اقدامات دانش بنیان حرکت کنند

75 مرکز علمی آموزشی در لرستان فعال است

مأموریت‎هایی در راستای چالش‌های ملی تعریف کرده‌ایم

کارخانه نوآوری گیاهان دارویی در لرستان ایجاد شود

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری وارد لرستان شد