کاهش احتمال ضخیم شدن دیواره رگ گردنی با مصرف ماست
اجتماعي
بزرگنمايي:
ندای لرستان - یک دکترای علوم دامی گفت: مصرف ماست در کاهش احتمال ضخیم شدن دیواره رگ گردنی موثر است.
بهروز یاراحمدی در گفتگو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، اظهار کرد: مصرف ماست با غذاهای گوشتی از نظر علمی پایه و اساس محکمی نداشته و اثر منفی آن بر این مواد معنی دار نیست.
وی با بیان اینکه اگر مدتی فاصله بین مصرف آنها باشد بهتر است، افزود: ماست به علت خاصیت سردی که دارد به لطافت پوست کمک می کند.
یاراحمدی بیان کرد: مصرف روزانه ماست به مقدار متعادل مانع از ضخیم شدن دیواره رگ گردنی شده و در نتیجه خطر بروز بیماری قلبی را کاهش می دهد.
این دکترای علوم دامی تصریح کرد: مطالعات نشان میدهد که مصرف ماست و فرآورده های لبنی پروبیوتیک برای سلامت قلب و عروق مفید است.
وی گفت: نتایج آزمایشها نشان میدهد که مصرف روزانه 100 گرم یا بیشتر ماست کمچرب تاثیر قابل توجهی در کاهش احتمال ضخیم شدن دیواره سرخرگ گردنی دارد.
یاراحمدی ادامه داد: این فاکتور به نوبه خود در برطرف کردن خطر احتمال امراض قلبی موثر است.
انتهای پیام
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/62477/