ندای لرستان

آخرين مطالب

بارورسازی ابرها، تنها یک عامل روانی اجتماعي

  بزرگنمايي:

ندای لرستان - رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه بارورسازی ابرها هیچ تاثیری بر افزایش بارش‌های کشور ندارد،‌ گفت: بارورسازی ابرها صرفا جنبه تبلیغاتی و روانی دارد. سازمان هواشناسی به عنوان مرجع این موضوع بارها اعلام کرده که تاثیر مثبتی در وضعیت بارشی کشور ندارد
کلانتری: همکاری نامناسب عراق برای اطفای حریق هورالعظیم
عیسی کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: رئیس سازمان هواشناسی کشور بارها در مورد عدم تاثیر باروسازی ابرها بر افزایش بارش‌های کشور سخن گفته است. همچنین بر اساس اطلاعات این سازمان و گزارش‌های ثبت شده در ایستگاه دائمی شیرکوه یزد برای سنجش میزان بارش، بارورسازی ابرها هیچ تاثیری در بارش‌های این منطقه نداشته است.
وی که در یک برنامه تلویزیونی حضور یافته بود، در پاسخ به تماس تلفنی یکی از شهروندان در مورد حمله خرس به حیوانات اهلی و خسارات مالی تحمیل شده، اظهار کرد: بخشی از حیات وحش مثل پلنگ و یوزپلنگ بیمه هستند و خسارات ناشی از آن‌ها پرداخت می‌شود. این شهروند هم می‌تواند با مراجعه به اداره محیط زیست منطقه خود در محل صورتجلسه‌ای تهیه و نسبت به دریافت خسارت ناشی از حمله خرس به دامش اقدام کند.
شهادت 122 محیط بان از ابتدای انقلاب
وی در ادامه در مورد وضعیت محیط بانان اظهار کرد: بعد از انقلاب 122 محیط بان حین انجام وظیفه به شهادت رسیده‌اند که متاسفانه مسائل مربوط به اعلام شهادت محیط بانان هنوز در کشور ما به‌طور کامل حل نشده است. افزون بر بحث شهادت محیط بانان سالانه حدود 8 نفر از محیط بانان زخمی که بخش عمده آنان از کارافتاده می‌شوند.
لایحه حمایت از محیط بانان تا دو ماه آینده به صحن علنی مجلس می‌رسد
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در مورد سرنوشت لایحه حفاظت از محیط بانان گفت: این لایحه در کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است و احتمالا طی یکی دو ماه آینده برای بررسی به صحن علنی مجلس می‌رسد. خوشبختانه نمایندگان دید مثبتی نسبت به این لایحه دارند و مدتی پیش طی دیداری که با علی لاریجانی - رئیس مجلس -داشتم از او قول گرفتم که از این لایحه حمایت کنند.
به گفته کلانتری با مصوب شدن لایحه حمایت از محیط بانان، آنان مشابه سایر گروه‌های نظامی تلفی می‌شوند و به عنوان ضابطان قضایی از امکانات و شرایط سایر گروه‌های نظامی برخوردار خواهند شد.
وی با اشاره به افزایش 20 درصدی حقوق محیط بانان طی سال جاری تصریح کرد: متوسط افزایش حقوق کارکنان دولت در سال جاری 10 درصد بود اما از آنجا که اشل حقوقی محیط بانان پایین است درخواست کردیم که افزایش حقوق محیط بانان تا 20 درصد باشد که خوشبختانه محقق شد. از آنجا که بودجه‌های محیط زیست بودجه‌های استانی به حساب می‌آید خواهش می‌کنم که مسئولان و مدیران استانی توجه لازم را نسبت به حقوق محیط بانان داشته باشند.
آب ورودی از افغانستان به سیستان و بلوچستان به شش میلیون متر مکعب رسید
وی در پاسخ به پرسشی دیگر در مورد احیای تالاب‌ هامون اظهار کرد: آب سیستان و بلوچستان به ورودی آب از سمت افغانستان وابستگی شدیدی دارد. طی 30 سال گذشته متوسط ورود آب از سمت افغانستان به سیستان و بلوچستان 1.6 میلیارد متر مکعب بوده، این در حالیست که امسال این میزان به کمتر از شش میلیون متر مکعب رسیده است.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در مورد گرد و غبارهای استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه زندگی در این منطقه واقعا سخت است، گفت: مهار کانون‌های گرد و غبار سیستان و بلوچستان موضوعی است که دولت باید در مورد آن تصمیم گیری کند. دولت باید مشخص کند که آیا مهار گرد و غبار در اولویت است یا حفظ کشاورزی؟
بخشی از گرد و غبار سیستان و بلوچستان منشأ داخلی دارد و برای مهار آن نیاز به آب داریم اما آب این استان کافی نیست. در شرایط کنونی 46 هزار هکتار از اراضی سیستان و بلوچستان برای زراعت، لوله کشی شده است. از سوی دیگر 200 هزار هکتار شن‌زار وجود دارد که باید اقدامات لازم جهت تثبیت گرد و غبار در این کانون‌ها انجام شود بنابراین دولت باید اولویت سیستان و بلوچستان را مشخص کند.
کلانتری در مورد ضرورت آموزش دانش آموزان و دانشجویان در حوزه محیط زیست اظهار کرد: دانش آموزان در دو سال ابتدایی تحصیل باید نسبت به محیط زیست علاقه‌مند شوند تا در کلاس‌های بالاتر حفاظت از آن را نیز آموزش ببینند همچنین آموزش‌های تخصصی محیط زیست باید تا مراحل پایانی دبیرستان و دانشگاه ادامه یابد. وزارت آموزش و پرورش در این زمینه اقدامات خوبی را آغاز کرده است. همچنین تقاضا کرده‌ایم که همه دانشجویان 2 تا 3 واحد حفاظت از محیط زیست را به‌صورت اجباری در دانشگاه‌ها بگذرانند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به پرسش یکی از شهروندان استان خوزستان در مورد آتش سوزی گسترده هورالعظیم اظهار کرد: 25 هزار هکتار از هورالعظیم دچار حریق شد و امیدواریم که دلیل آتش سوزی عمدی نباشد. واضح است که مهار آتش به شکل هوایی کار بسیار سختی است. از طریق زمین هم نمی‌توانیم آتش را مهار کنیم چون این منطقه هنوز مین روبی نشده است و ماشین آلات سنگین نمی‌توانند در این منطقه تردد کنند.
دولت عراق برای اطفای حریق هورالعظیم همکاری لازم ا نمی‌کند
وی با اشاره به اینکه آتش سوزی در قسمت عراقی هورالعظیم و در مرز ایران صورت گرفته است، گفت: دولت عراق حتما باید با ما برای مهار آتش هورالعظیم همکاری کند. این در حالیست که بار اول برای اطفای حریق 12 روز طول کشید تا دولت عراق اجازه مهار آتش توسط ایران و ورود آبپاش‌ها را بدهد. بار دوم نیز اخذ این مجوز 7 روز طول کشید. این در حالیست که اگر این اتفاق در ایران صورت گرفته بود مجوزهای لازم برای اطفاء در کمتر از یک ساعت صادر می‌شد.
کلانتری با اشاره به اینکه در خوزستان آتش سوزی زباله نیز وجود دارد، گفت: متاسفانه مشابه این اتفاق در جنوب تهران نیز مشاهده می‌شود. عده‌ای فرصت طلب با آتش زدن زباله به ویژه لاستیک‌ها باعث آلودگی هوا می‌شوند که از نیروی انتظامی تقاضا کرده‌ایم که این افراد را دستگیر و به محاکم قضایی معرفی کنند.
منبع: isna.ir

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/48902/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سقوط قیمت بیت کوین

هشدار زرد هواشناسی در لرستان

تکریم خانواده شهدا و  ترویج فرهنگ ایثار و شهادت امر بزرگی است که باید از دل جریان‌های مردمی بجوشد

مخالفت آمریکا با عضویت فلسطین در سازمان ملل

خبری تازه درباره پروازهای فرودگاه امام و مهرآباد

بارش‌های بهاری تا نیمه اردیبهشت‌ ادامه دارد؛ آیا بارندگی‌ها، کم‌بارشی زمستان را جبران می‌کند؟

واکنش سپاه به آسیب نیروگاه اتمی اسرائیل

منشا صدای انفجار در تبریز مشخص شد

جزئیات جدید از شنیده شدن صدای 3 انفجار در مرکز ایران

پایان یکه تازی اردوغان؟

رقم دقیق افزایش حقوق کارمندان

بودجه امسال چه زمانی نهایی می‌شود؟

لایروبی آبشخور‌های مناطق حفاظت محیط زیست لرستان

اقامه نماز جمعه خرم آباد به امامت حجت الاسلام والمسلمین شمسی فر

عامل ساخت پیام‌های جعلی و هتک حرمت افراد در اینستاگرام دستگیر شد

کشف فسیل یک مار باستانی در هند که احتمالا بلندتر از یک اتوبوس بوده و یک تن وزن داشته است

لرستانی‌ها سالانه چه میزان انجیر سیاه تولید می‌کنند؟

سقف‌های مهربانی، سرپناه مددجویان کمیته امداد لرستان

پروازهای مهرآباد و برخی دیگر از فرودگاه‌های کشور تعلیق شد؛ باطل شدن پروازها تا 10 صبح

شکست برنامه‌های فرزندآوری

ادعای روزنامه شهرداری تهران: درآمد هر زباله‌گرد 50 میلیون تومان

دعوای درون جریانی و مجلس تندروها

سی‌ان‌ان مطرح کرد: بازدارندگی ربوده شده تل‌آویو

ایران از تمام ظرفیت موشکی خود در پاسخ به اسرائیل استفاده نکرد

مرغ ارزان شد

چاپ اسکناس 500 هزار تومانی از سوی بانک مرکزی واقعیت دارد؟

دلیل توقف واحدهای تولیدی و نیمه‌تمام لرستان کمبود اعتبار است

چرا «طلای ابلهان» واقعا ارزشمند است؟

انقلابیون انتقادی

انتقاد نظامیان اسرائیلی از ضعف ارتش برابر حملات حزب الله لبنان

موضع‌گیری دو پهلو

تاریخ سازی جعلی

سیل برای دبی گران تمام شد

اجرای برنامه‌های شاد برای کودکان و نوجوانان خرم آبادی

جشنواره «رود و ریل» در روستای بیشه لرستان برگزار شد

850 هزار تن ظرفیت ذخیره‌سازی گندم در سیلوهای لرستان داریم

20 تن‌ ماهی قزل‌آلا از لرستان به خارج از کشور صادر شد

رییس سازمان برنامه و بودجه: کشور در مدار رشد اقتصادی قرار دارد

تولید 700هزار تن آرد در لرستان

برای تأمین منابع مالی افق نوینی لازم است

دیدار مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت با خانواده شهدا در سمنان

شهدا بهترین الگو برای انسان در مسیر الله هستند

اعتماد: طعم قدرت‌نمایی ایران را با رویارویی در برابر زنان تلخ نکنیم

غربت مرتضی

انتقاد حسین عبده تبریزی به مالیات مضاعف علیه سرمایه‌گذاری

بیشترین و کمترین بازدهی نمادهای بازار سهام هفته چهارم فروردین

رفع‌تصرف 10هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در لرستان

ایستگاه پایانی مسابقات قرآن و عترت در لرستان

پیش‌بینی بارش‌های رگباری برای لرستان

تجلیل از خانواده‌های اعضای وابسته فرماندهی انتظامی لرستان